Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Победа на дербито и да ги мочаме од керамидиУште три победи и официјално ќе биде титулата.
![]()
Уште три победи и официјално ќе биде титулата.
![]()
Лаутаро беше изваден ваљда ради тие мртви репрезентации, превентивно, зашо најкасно доаѓаат овие од Јужна Америка и ваљда нејќеше да ризикува со него да не се сјебе случајно. Мене многу ме нервира константното вадење на Гери, вчера дури се виде дека е видно фрустриран, а човекот е убедливо најдобар штопер у тимот, па и во Серија А. Вчера нарочито беше добар, изгази во двата правци. Нека не ме нервира Инзаги со таквото вадење на главните играчи, Пеп 5 сезони по ред игра со една или ниедна измена во текот на натпреварите, а редовно брка 4 титули и игра на 4 фронта до крајот.Единствена замерка за вчера е што го извади Лаутаро зашто овој брка голови за најдобар стрелец во лигата. Турам тука требаше надвор ако веќе мораше да добие минути Санчез.
As it should beИначе отсекогаш сме биле неподносливи, независно од резултатите, да бидеме искрени.
Оние копита од Семпре Интер пак излегуваат со вести како ќе го топеле Бастони, ќе ги блокирам да не ми излегуваат од секаде да не се нервирам беспотребно.
Затоа е тука Џонтра.
Патем, ги гледам Болоња поредовно сезонава дека се во игра за ЛШ и оној Калафиори е ептен добар играч кој би се вклопил во овој Интер.
Може да игра на позиција кај Бастони и Ачерби а има само 21 година.
Топ бе, тепав конечно.@Џонтра Волта импресии?