toa praese sea stek, dodeka juve dozivuvaa golgota so udinese, 45 min celo leto go pomina na temava za da mi najde mislenje deka pred pocetok na sezona sum ubeduval deka nema titula da zememe sezonava. Toa e edna takva jeziva pojava ja da vi kazam, sto iskreno me raduva sto naviva za Inter zasto ako navivase za Milan ili Juve ke organiziravme masovna potera za da bide pretepan i zakopan na nekoja niva vo okolinata na Ilinden, lokacija dadena sekako od Mario koj ke ne ubeduvase deka tuka apsolutno nikoj ne moze da go najde.
Zemal se obiduva da me nervira dur klokotam i tleam. Kopile.
Inace dobro ispadna ova sea, so juve, prognozite, proekciite kalkulaciite, bea deka ima sansi pred nas da se i pred derbito, vo momentov se samo bod pred Milan. Nisto ova ne menuva kaj nas, smireno ko i do sea, od socijalnive mrezi apla e evidentno deka vladee super atmosfera u timov, uzivaat igracive, teraat druzbi se zaebavaat, nemalo odamna vakvo edinstvo u timov bez klanovi bez nisto.
Sve pocnuva i zavrsuva so trenerot tuka, ne veruvam deka ova ke go ispusti Inzagi, Salernitana i Lecce treba da se stejtment pobedi, na rutina i ubedlivi nadezno, tuka moze da se otvori prostor za uste po nekoj kiks na konkurencijata baska a i sledi megjuseben nivni, ne e lesno da igraat vo situacija koga pred nivnite utakmici Inter pobeduva. Prilicno sum ubeden deka ona od sabotata do nekade dopolnitelno gi demorlaizirase juve, zasto bese edna od onie utakmici kade potencijalno Inter mozese da izgubi bodovi i na toa oni racunaa, a nie pobedivme posle negativa u prvo, na kraj i ubedlivo so 4 dadeni gola.
Vo megjuvreme neka kvicat i atletiko koj kur, Morata im umre od smrt, nas mozno e Acerbi na prvata da ne igra, ama protiv Cholo ova ke se resava vtorata sigurno, ke umrtvi igra i tempo, tesko da ima prostor tuka za mnogu golovi i od dvete strani ali otom potom, prvo salerno neka padne sea u petok, koi se u dosta losa situacija, vikendov i trener smenija.