Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ко што знам, и да изгубиме, после победата на Лил над ЦСКА, пласирани сме во следна фаза..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
да ...а зашо да не бидеме пласирани као ПРВИ него инфаркти со ЦСКА да доживуваме ????
--- надополнето: Nov 22, 2011 8:21 PM ---
11-3 во шутеви за трабзон. ... резили

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
да ...а зашо да не бидеме пласирани као ПРВИ него инфаркти со ЦСКА да доживуваме ????
--- надополнето: Nov 22, 2011 8:21 PM ---
11-3 во шутеви за трабзон. ... резили
Не ми менува многу тоа, со овој тим Интер што го поседува, во 1/8 финале треба и од Базел/ Бенфика да се плашиме :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Деко ...
Трабзон треба да победи и во Лил за да биде прв, какви инфаркти какви бакрачи, само да не се повреди некој и Раниери КОНЕЧНО да почне на терен да го вади најсилниот тим со соодветна тактика за да после скоро месец дена и ја да почнам пак да ги глеам, почнаа да ми фалат нервозиве со екипава.

Алварез требаше за Аргентина да го викнат за да лузеров укапира дека е за прв тим.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Напаѓа ли Интер? ми треба уште еден гол да дадат да ја фатам :D

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.545
Поени од реакции
4.440
Овој раниери мора под итно да ги вади станковиќ, нагатомо и киву кај баш нив ги нашол...
Станковиќ аут Кутињо ин во второто полувреме барем една саламна измена нека направе

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добро не е до толку битна утакмицава,а и сигурен сум дека тепаме до крај,што гол даде Алаврез добар некој или,најдов еден стрим али џабе не планирам нерви да си кинам.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Не е толку до тоа дали сме обезбедиле пласман или не, не смее да им се дозволи на некои сељаци таму од Таџикистан два пати да ни вадат позитивен резултат, па и згора на тоа на Меаца тепаа. Треба дрскост и да се мелат сега. Да изгубеше дома Реал, Манчестер или некој друг ќе ги бришеа од теренот сега. Така треба да се размислува.
Инаку, мех, ок натпревар, не доминираме нити па тие доминираат (освен некоја добра шанса шо имаа). Во второ да се оде на похрабри продори.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Добро не е до толку битна утакмицава,а и сигурен сум дека тепаме до крај,што гол даде Алаврез добар некој или,најдов еден стрим али џабе не планирам нерви да си кинам.
1-2 пас со Милито направија и после рутинирано финишираше.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Само какви движења има Алварез тоа е нешто невороватно,Пасторе ист пљукнат на него,ке го биде детево бидете свесни дека добивме играч/техничар најдобар до сеа што бил во Интер.Леле оној Киву ајде бе од кај има понуди за него???

Нагатомо :eek:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Киву, Станкович и Нагатомо не можам да ги гледам.. И Зарате не е ништо подобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom