Фан Клуб: Интер

Убаво си го забележал ова.

Целата игра е таква, имаше еден момент каде што ЦСКА напаѓаше по десно(нивно) и идеа 3 на 2 и нормално едниот од ЦСКА си остана слободен а Занети стоеше на само 3-4 метри и го посматраше целото движења на топката и акцијата, во превод, Занети дозволи играчот да ја прими топката да се сврти кон гол и да направи чекор-два кога си ја подаде топката напред кон голот.

Исто така, и Камби беше постајно во линија со дефанзивците на работа од шеснаесетникот наместо да ги блокира нападите понапред. Очигледно е дека имаат брзи играчи кои нонстоп идат на фаул во зона на удар или пенал.

Да додадам само, Оби и понатаму ме разочарува со центаршутевите, секоја „нафрлена“ топка го погодува првиот играч на одбраната на ЦСКА, нешто што се учи уште во јуниори дека топката мора да го прелета првиот дефанзивец. Дефинитивно мора да поработи уште, сигурен сум дека тренерите го имаат приметено и дека се работи веќе на тренинзите...

Баш сакав за ова да пишам , и со Болоња го приметив и денес , центаршутевиве му се тиња невидена , мора да ги поправи .

Мора уште еден гол да даде во второ за да нема нервози до крај на утакмицата.

LOl a milito kopuko go ostava da igra egidii crno ni se pise
--- надополнето: Sep 27, 2011 5:10 PM ---
Место кого?
Pazzini :tapp:
--- надополнето: Sep 27, 2011 5:11 PM ---
Али според тоа што го дадоа на клупата Пацини има проблем со ногата,затоа е изваден па да кажаме и не е толку лошо

LOl a milito kopuko go ostava da igra egidii crno ni se pise
--- надополнето: Sep 27, 2011 5:10 PM ---

Pazzini :tapp:
--- надополнето: Sep 27, 2011 5:11 PM ---
Али според тоа што го дадоа на клупата Пацини има проблем со ногата,затоа е изваден па да кажаме и не е толку лошо

Нели глеаш се залеше на повреда Пацини :):)

Го видовте пасов на Алварез до Киву ? Тоа е тоа, али офсајд кој мислам дека не постоеше беше санкциониран а ако стварно не беше офсајд тука, Интер е грдо оштетен, гол им скратија.

Не беше офсајд тоа на Киву.. :mad: Не оштети судијата.
А и ние се затворивме, не треба таква игра да се игра моментално, не е ЦСКА моќен тим, па да си браниме водство, треба да се нападне, па и зошто да не им дајме уште еден гол.

Мене Алварез ми се допаѓа како игра а и многу трча во одбрана човекот.
Исто и Зарате е одличен од кога влезе единствен е од напаџачите што може не еден двајца да издрибла само финишот да му проработи.Оби одличен ми се допаѓа Киву како се вклучува во нападот.
Доколку сакаме да влезат во форма Алварез,Зарате и Кутињо треба да играт повеќе ,со два пати по 15 мин во месецот нема да влезат во форма.Тие се иднината на тимот и клучни играчи за во иднина и треба да добиват шанса.
А да ме нервира што Диего Сталоне Милито некогаш е многу себичен и шутира во 3 играчи пред него наместо да проигра со соиграчот кој е сам пред голманот.

Како што ви е на вас Мунтари играч помалце во екипава, за мене истото е и Милито. ВРСКА НЕМА

Се пуштија Русиве , мора да се изигра една добра контра сега да не се секирам до крај на утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom