Фан Клуб: Интер

Fala io sto stavi video koe ne e dostapno vo nasata zemja, mnogu suptilen nacin da ni kazes deka ziveeme vo vukojebina a ti si ja naredil vo nekoi poubavi kraista vo svetov. No, nie pamtime, i koga najmalce ke ocekuvas, odmazdata ke ja servirame ladno i surovo.

Прво дерби добиено и тоа со историски незгоден противник на гости без Дамфрис, Барела, Чаланоглу, Лаутаро и Бастони... Чуден тим...

Fala io sto stavi video koe ne e dostapno vo nasata zemja, mnogu suptilen nacin da ni kazes deka ziveeme vo vukojebina a ti si ja naredil vo nekoi poubavi kraista vo svetov. No, nie pamtime, i koga najmalce ke ocekuvas, odmazdata ke ja servirame ladno i surovo.
Хајлајтот е, види ја прославата за вториот гол, види му го умот.

Ќе му отидеме на гости со тегли ајвар. Пред него за мезе со ракија ќе ги изедеме

ПСВ не го пушта Перо а исто и Ат Итихад нема намера да ни го позајми Диаби.

Аслани во Бешикташ а Интер веќе е во напредни преговори со Куфи од Џенова. Не сум го гледал играчов нема што да комемтирам. Ако се комплетира трансферот, можно е веднаш да замине Луис Енрике.

Не знам дали би добиле нешто од ова...

Kaki norton samo kaspersky ehehehe

Abe gubi go ovoj, bolje enrike da ostane i da prai nisto, toj diaby e klasicno krilo, metro 70 visok ne znam na koja osnovs bi go zemale, mnogu random transfer bi bilo ova.

Se nadevam za Perisic ke popustat ovie i onaka samo holandsko im ostana kade veke se prvaci. I toa e toa, drugo nema potreba da se deshava.

So ovoj ovoj Norton se povrzuvaat uste od Oktomvri, nikakvo iznenaduvanje ne e sto pak nekoj go butka najverojatno posrednik sto go nudi naokolu, nisto posebno ne e, na van bisaka mn me potseka so stil na igra, ne gleam sto bi podobril kaj nas u momentov a samo takvo nesto na lager treba da dojde.
Автоматски споено мислење:

So Bodo sme sledna faza vo LS. Ostanuva uste sporting ili siti vo potencijalnoto osmina finale.

Последно уредено:
Kaki norton samo kaspersky ehehehe

Abe gubi go ovoj, bolje enrike da ostane i da prai nisto, toj diaby e klasicno krilo, metro 70 visok ne znam na koja osnovs bi go zemale, mnogu random transfer bi bilo ova.

Se nadevam za Perisic ke popustat ovie i onaka samo holandsko im ostana kade veke se prvaci. I toa e toa, drugo nema potreba da se deshava.

So ovoj ovoj Norton se povrzuvaat uste od Oktomvri, nikakvo iznenaduvanje ne e sto pak nekoj go butka najverojatno posrednik sto go nudi naokolu, nisto posebno ne e, na van bisaka mn me potseka so stil na igra, ne gleam sto bi podobril kaj nas u momentov a samo takvo nesto na lager treba da dojde.
Автоматски споено мислење:

So Bodo sme sledna faza vo LS. Ostanuva uste sporting ili siti vo potencijalnoto osmina finale.
Мислам подобро е Бодо одколку Бенфика, иако не смее да имаме проблем со било кој од нив...

Диаби би го земале за да има повеќе опции па и можност за промена на формација.
И онака немаме брз играч дриблер во тимот, па не гледам ништо лошо да дојде. Дури и да дојде и Перо, не гледам ништо лошо да се има плус опции...

Абе каков Диаби никад не играл бек, ако веќе сакаат крило напаѓач не знам зашто не одат алл ин на Лукман...

Рома изеде 6 комада лани или преклани, Мурџо мислам им беше тренер.

Шала на страна ќе ги пројдеме овие, не се на наше ниво. На Меаца 15-0 ќе ги тепаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom