Фан Клуб: Интер

Ќе останеле Интер недоречени...у реду е Шекспир од Краљево.
90% од утакмиците ги коментира овоа говедото денеска што коментира, многу комплекси му има набиено интер најверојатно, секоја утакмица исто.

90% од утакмиците ги коментира овоа говедото денеска што коментира, многу комплекси му има набиено интер најверојатно, секоја утакмица исто.
И цело време лаже, буквално секое коло кажува Аканџи демек изјавил дека едвај чека да се врати во Сити, што е ноторна лага и невистина, напротив пред некој ден изјави дека убаво се осеќа во Милано и дека сака да остане.

Многу лаже да му ебам све коцкарско, денес 3+ ја чекаше за малце ќе свршеше Лацио кога ја имаше стативата.

Прво место, слабиот Киву, reality check. :icon_lol:

Важна победа, имавме малку среќа со пречката, ма да, заслуживме и ние среќа годинава.
Бони е топ погодок, добро погодија со Пио и Бони годинава. Штета што го поништија голот на Пољакот.

Бастони го уби на Педро.
Следна со комшиките.

Важна победа, имавме малку среќа со пречката, ма да, заслуживме и ние среќа годинава.
Бони е топ погодок, добро погодија со Пио и Бони годинава. Штета што го поништија голот на Пољакот.

Бастони го уби на Педро.
Следна со комшиките.
Бастони вриеше цела утамица.

Da me prasuvat mene ja bi se vlozil maksimalno za natprevarot so Milan a protiv Atletiko bi im ja dal so odvrzani raci so rezerva sostav. Ama ajde ke cekame 10 dena da vidime.

Pep talk-ot na Kivu posle mecot vo LS si vrodil so plod, prilicno rutinska pobeda protiv nezgoden protivnik koj imase cela nedela odmor pred mecot, sekako mnogu podobro izdanie na klubot sporedbeno so prethodnite 2 sredvi.
So isklucok na krajot od mecot koga dojdoa dvete priliki na Lazio, cel narativ na natprevarot bese kontroliran od Inter.

Uslovno receno eksperimentot so Karlos desno mi se dopaga, Kivu vrsi solidna rabota sega za sega, ocekuvav mnogu polos start od timov narocito sto posle prvi 3 kola imavme 2 porazi, neka prodolzi so istoto tempo, najbitno e da se sozdadat uslovi za eden kontinuitet, do sega osven mecot so udineze, timov pobedi na site naprevari kade bese golem favorit, vreme da se skrsi mrazot i na golemite natprevari sleden period, prilikata odma doaga a toa e Milan posle eden od najmizernite periodi vo godinata, a toa e reprezentativnata pauza.

Разликата мегу Инзаги и Киву е дека првиот на 2-0 и тотална контрола на игра ке се затвореше максимално за на крај лацио да израмни па и да напраи пресврт.

Такви брејнфарт моменти од Киву засега нема , и на 1-0 и на 2-0 ја контролираа играта за лацио да бара шанси од нафрлени.

Нека испружат нозе малце и нека го расклопат милан .

Димарко вчера го изора теренот 90 минути, значи сепак можел, а не дека бил неспремен како што сите мислевме додека беше Инзаги тренер пошо редовно го вадеше во 60та минута. Уф све да му ебам на Инзаги, како одминува времето поише го мразам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom