Фан Клуб: Интер

Баерн го сака Чалганоглу.
Ако играчот сака да замине, тука клубот и не може многу да направи, освен да извади што поголема сума (се шпекулира за 70м) и тоа да се изведе што поскоро за да се најде соодветна замена.
Имаше некои информации и за Мики во Арабија.

Во таков случај ни требаат 3 нови играчи.
Јас лично би тргнал по Ковачиќ како пореална опција и Копмајнерс.
Исто така потребен ми е играч во средина со поофанзивни и карактеристики, нешто како Луис Алберто од Лацио. Гудмунсон е подобра, но скапа опција. Плус имаше некој скандал со него, обвинет беше за силување...

Ова е играње менаџер ама не изгледа лошо.

Сепак, без добар напаѓач овој преоден рок нема да го сметам за позитивен.

Исто така потребен ми е играч во средина со поофанзивни и карактеристики, нешто како Луис Алберто од Лацио.
Зиелински ти доаѓа за една недела.

Турчинот наводно сакал нов договор со поголема плата, да се изедначи понудата што Баерн му ја доставил а тоа се некои 8 милиони евра. Од Интер не се расположени за такво сценарио со оглед на тоа што пред пола година-година го продужи договорот. Или ќе биде продаден за сума над 60 милиони, или ќе остане, мада колку и какво ќе биде таквото останување.

Што е до мене, ако Баерн стварно даде 70 треба да се прифати. 30 години има, мислам дека се испука емотивно овие 3 години и Скудетото му беше финале, топ квалитет играч е Хакан ама очекувам да паѓа у форма и можеби ова е момент каде може многу да се искешира.

Верувам имаат спремно план за нов играч на таа позиција, дали летово, дали за следното ама искусен волк е Марота да така се остави на цедило каква што е ситуацијата моментално.
Кефрен Турам е прв фаворит за негов наследник, ја би Копмеинерс или некое вонсериско сценарио наречено Френки Де Јонг, Кимих, Фабијан Руиз, Андрих. :D

Пакувај го за 70 и дај им го Кореа гратис. Мега добар трансфер би бил тоа. Во најдобро сценарио од него очекував уште една година на ова ниво. Зиелински не може да го замени него, нема плуќа за таа позиција. За идеи ко ковачиќ би предложил да имаме бан на темава. Матео евентуално би го носел како економ или помошник асистент местач на сталки на тренинг.

Купмајнерс не одговара како замена за Чаланоглу. Он игра повеќе на позицијата каде ги имаме Фратези и Барела.
Ако некој вреди за "задњи везни" а да не е претерано скап, тоа е Едерсон од Аталанта. И Лоботка е солидна опција ама не верувам дека Конте ќе се откаже од него.

70 миљони за Чаноглу :icon_lol:

Ова може само како ја на времето у фудбал менаџер, ќе ставам уште еден менаџер у Челзи и да си го шиткам ѓубрето за 80 миљони :icon_lol:

Ако стварно платат толку ќе остане најдобриот трансфер у историја на фудбал, за продавачот.

Купмајнерс не одговара како замена за Чаланоглу. Он игра повеќе на позицијата каде ги имаме Фратези и Барела.
Ако некој вреди за "задњи везни" а да не е претерано скап, тоа е Едерсон од Аталанта. И Лоботка е солидна опција ама не верувам дека Конте ќе се откаже од него.
Па и Чалханоглу играше крило, 10ка, централен везен и заден везен.
Овој Копмеинерс од таму почна, природна позиција му е задњи везни, Гасперини у последнава година дена што го игра малце понапред.
Јас па баш Едерсон мислам дека е таков играч ко Барела, напред назад од тоа што сум го гледал, добар играч е и тој не дека не, ама нас ни треба цврст огранизатор. Мислам дека Копмеинерс ќе легне таман.

Odgovara be, i te kako, ama samo neka dojde vaka e sam zelba za adekvatna zamena, nisto poveke.

70m za turcinot e i te kako primamliva ponuda koja u sekoe vreme se prifaka, ama so ogled deka e dosta delikatna i zahtevna pozicija za nasiot sistem, mora odma da se reagira. So rezerva go ziam i muabetov za 70m zaso doaga od turcija, inace so taa para na momentalniov transfer budzet imas i kvalitetna zamena i plus mn golem prostor za nosenje na drugi igraci ko stoper, napad, desen bek, zavisi. Cuda moze da naprai Marota so tie pari realni da bideme.

Па и Чалханоглу играше крило, 10ка, централен везен и заден везен.
Овој Копмеинерс од таму почна, природна позиција му е задњи везни, Гасперини у последнава година дена што го игра малце понапред.
Јас па баш Едерсон мислам дека е таков играч ко Барела, напред назад од тоа што сум го гледал, добар играч е и тој не дека не, ама нас ни треба цврст огранизатор. Мислам дека Копмеинерс ќе легне таман.

Па со заминувањето на Брозовиќ, Хакан се премести на ДМ и многу почесто помагаше на одбраната и конектирање со средината и нападот. Копмејнерс не знам како почнал ама оваа сезона што го гледав ми делува како она што Фратези игра во Италија.
Едерсон го лупнав така заради тоа што спомнавте дека ни треба некој што трча многу а он прв ми дојде од италијанските тимови. Точно дека ни треба организатор и може малце да биде позаебано да се замени Чаланоглу иако се сложувам дека ваква понуда (70 мил.) не се одбива.
Ние го имаме Аслани уствари, ама кај него нема многу напредок последниве 6 месеци. Нема шанси он да игра константно на исто ниво. Има техника, добар преглед и пас игра ама далеку е од стандарден првотимец кај нас. Го гледав со Албанија и двете, склон е на грешки а таа позиција не може да ја држи играч кој секој момент може да ја усере.

Никој никогаш нема да ни плати 70м за Чаланоглу.
Ako, neka go togas, Baern za Paulinja ili kako i da se preziva toj 90 bea spremni da dadat, taka da ova im e bonus duri, me boli kur za godinite, koj faktor e toj od fulam izmislenkoto. Ne sme vo situacija sea da prodavaat taka da nema toa da go koristat drugite timovi.

70, 60 so bonusi za mene deluva prifatlivo, 50, ispod 50 u nikoj slucaj.

Секако, и јас би прифатил 70, ама мислам дека е шпекулација, барем кога се работи за сумата.

Па со заминувањето на Брозовиќ, Хакан се премести на ДМ и многу почесто помагаше на одбраната и конектирање со средината и нападот. Копмејнерс не знам како почнал ама оваа сезона што го гледав ми делува како она што Фратези игра во Италија.
Едерсон го лупнав така заради тоа што спомнавте дека ни треба некој што трча многу а он прв ми дојде од италијанските тимови. Точно дека ни треба организатор и може малце да биде позаебано да се замени Чаланоглу иако се сложувам дека ваква понуда (70 мил.) не се одбива.
Ние го имаме Аслани уствари, ама кај него нема многу напредок последниве 6 месеци. Нема шанси он да игра константно на исто ниво. Има техника, добар преглед и пас игра ама далеку е од стандарден првотимец кај нас. Го гледав со Албанија и двете, склон е на грешки а таа позиција не може да ја држи играч кој секој момент може да ја усере.
Верувај ми и не се замарај. :kafence:

Ццц, се да му ебам, ние веќе ги испланиравме парите.

Инаку Илиев, оној бугарот од примавера сме го продале на Ботев за еден стан во Дебар Маало.
Ми текнува тука на времето некој го бараше у прв тим. :icon_lol:
Мислам дека и беше пцуен Инзаги за тоа. Не ми текнува добро а од телефон е многу потешко да се "копа" низ темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom