Фан Клуб: Интер

Taman mu e izjavata, mi se dopaga ova makar i si zaminal na krajot od denot.
1. Mirni malce da se navivacive zasto sepak e eden od poomilenite vo momentalniot roster a i realno edna od najbitnite kariki e, taka da normalno e da e nezadovolna fan bazata so vakvi spoekulacii.
2. Seuste moze da si otide, ama se stava na doznaenje deka nema namera da butka transfer i deka negovoto tuka zavrsilo, ova znaci deka ne moze da se zloupotrebi takviot moment pri eventualno pregovaranje so drug klub, odnosno, koj i da go saka, ke treba da odgovori na ona koe za Inter bi bilo ponuda sto ne se odbiva, pa posle Hakan da odlucuva.

Za vtoroto scenario rekov, moze da bide win, i istoto znaci i ako ostane, taka da ubode turcinov so muabetov denes vo nasa korist, ke bese problem ako go dignese nosot so muabetot moeto tuka zavrsi, sakam drug predizvik.

Ако го има она сам напишано Хакан јас ќе го сецнам, ама добро е што расчистивме со ова.

Одиме, идоло нероблу, Хакан Чаланоглу...

Ако го има она сам напишано Хакан јас ќе го сецнам, ама добро е што расчистивме со ова.

Одиме, идоло нероблу, Хакан Чаланоглу...

Подобро одошто сам да истреска глупости, како Лукаку, Икарди, Наинголан и други.

Слабиот Лаути иначе според 3-4ца експерти кои намерно така коментираат за некој друг што не прати да рече ејјј па не може бе 50 души да јаваат на бранот на хајпот а овие 3-4ца да коментираат спротивно, значи не се заслепени туку објективно и реално гледаат на нештата. :kafence:

448947654_18311658778156258_608317076913139045_n.jpg

Слабиот Лаути иначе според 3-4ца експерти кои намерно така коментираат за некој друг што не прати да рече ејјј па не може бе 50 души да јаваат на бранот на хајпот а овие 3-4ца да коментираат спротивно, значи не се заслепени туку објективно и реално гледаат на нештата. :kafence:

448947654_18311658778156258_608317076913139045_n.jpg
Dali go vide golot sinoka. Kakva majstorija, sam ja zede topkata od sredina predribla sve zivo i divo duri i kamermanot go predribla i kakva zavrsnica lelele TOP. Nekoi go*nojadci tuka ke kazat samo mu ja podale i sutnal ama sto razbirat tie.

Dali go vide golot sinoka. Kakva majstorija, sam ja zede topkata od sredina predribla sve zivo i divo duri i kamermanot go predribla i kakva zavrsnica lelele TOP. Nekoi go*nojadci tuka ke kazat samo mu ja podale i sutnal ama sto razbirat tie.
Така е бро, кога читаш мислиш пенал погодил па толку го фалат :D

Види го ова котле глупо :pos: :pos: :pos: женче мртво лигаво, едвај чекам да отиде у Милан да му го пуши курот на Ибра. Ретардиран човек

Ова ќе бидат дресовите изгледа.
Првиов мех вака, да видиме коа ќе го накитат каков ќе биде.
Вториов е добар, третиот на тренинг дрес ми личи.

Домашен дрес немам купено многу одамна. Каква мизерија од дизајн....

Ланските со Парамаунт и тие со Диџиталбитс од пред две сезони беа сосема солидни изданија.
Го утнаа оној змискиот од првата сезона на Инзаги со $inter како спонзор на дресовите ама генерално извадија солидни дресови последниве неколку сезони. Тој од 18/19 беше добар, 16-17 истотака ми се допадна со жолтото пирели.
И тој со Конте кога освоивме беше супер ама па тој претходниот тапа.
Оние дресови неколку сезони после триплетата беа најлошите во историјата. Три-четири сезони по ред од лош, полош.

Бабуууууууууушшшшшшшшшшшшшшш овие 2 од ноќеска не ги важиме така? Против Панама беа сепак, ајде да не се курчиме беспотребно. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom