Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.674
- Поени од реакции
- 49.057
Pa imase poveke prostor za manevri so 50m evra na raspolaganje, koi se dadoa na Korea i Gosens, da ne mislis i dvajcata deka ne dojdoa posle konstulatcii so nego, ne deka mu nosea igraci i mu rekoa eve ti gi ovie pa praj so ke prais. Za zal za Gosens od den broj 1 bev u pravo, nesfatliva mi bese euforijata koga go donesoa, prvo zaso bese povreden i znaev deka nema uste mesec ipol da igra (ova samo po sebe bese dovolno za da ovoj transfer nema nikakva logika), vtoro zaso go donesoa koga Perisic bese u zivotna forma i nisto ne go mrdase od prv tim, i treto, zasto namesto za nego taa zima sredinata molese lelekase za nov igrac.Инзаги додека не добие играчи како што му доликува на Интер, ќе остане недефиниран тренер.
Без крилни бекови, без клупа...
Задоволителни резултати за овие година ипол, а годинава 1/8 финале ЛШ со шанса за 1/4, супер куп освоен, куп во игра, останува за Сериа А да гризаат до крај пошто со Спалети ништо не се знае колку и да делуваат моќно Наполи во моментов.
Za Korea ne mi se ni prai muabet, mifketina, eve i denes vleze smesta posle 15 sekundi bese odvean u duel, totalno inferioren igrac e tipov, 0 borbenost u nego i onoj argentinski inat i borenje za sekoja topka.
Muabetot mi e, imase prostor Inzagi da si kreira bolji tim od ovoj, kalkulaciite za del od transferite^ im bea (mnogu) losi vo situacija koga sekoe investirano evro znacese mnogu za timov i nemase prostor za greski, Inter napravi 2, i toa prilicno golemi. Stojam na toa deka investicijata vo Gosens lani namesto igrac od sredina im gi unisti sansite za osvojuvanje na Skudeto.