Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После 11 години , конечно.
Баерн ке го измести Интер како што никој не го изместил до сега.
Ви дојдов малце на темава оганче да запалам..
Бегајте од Ајакс , ке ве растртат како мали деца.
Ја ги пратам веќе 2 месеци во ЛШ секоја текма , ги подгледнувам чат пат и во холандска лига
Огин и пламен се , имаат предобар тренер и млади , многу брзи и експлозивни играчи.
Кога ке ја нагазат топката , ко да ги гледаш Сити Баерн и Ливерпул у едно.
минимум 2 пати се појаки од оној ајакс што ги избаци Јуве и Реал.
5 : 0 ги удрија ПСВ дома , Дортмунд ги шинаа у двете утакмици
Ајакс беа предобри и играа ненормален фудбал..Последен пат кога дојде на темава оганче да запалиш...
Ако не се лажам во ЛШ темата предвидувањата ти беа дека Ајакс ќе иде до 1/2 финале а они иако добиа една од полесните ждрепки, испаднаа во 1/8 финале.
Ајакс беа предобри и играа ненормален фудбал..
Ама не проаѓа секогаш подобриот и тоа е тоа..
Баерн не е Ајакс другарЕпа зашто тогаш ти е смешно во ЛШ темата тоа што некој напишал дека Интер ќе биде прв во група?
Или само за Ајакс важи тоа "не проаѓа секогаш подобриот"?
Топката е округла, се е можно во тие 120 минути.Баерн не е Ајакс другар
Си го погледнал составот на Баерн годинава?
На секоја позиција има 2 врвни играчи и доволно е 2 кола што изиграа за да сватиш каков строј од екипа се и каков фудбал играат..
6/6 или со една нерешена ја завршува Баерн групава.Таа една нерешена ја давам на Интер или Барса дома кога ке играат и да им се посреќи така да изиграат.
Леле кога ќе фати Шкринијар да ги фрла у трибини тоа умрените цигани Рафиња, Педри, Торес и компанијаЕрик Гарсија и Кунде против Лукаку у 16ник
![]()
Абе до пред 2 месеца го бркаше Нагелсман дека бил превара и не знам што уште.Баерн не е Ајакс другар
Си го погледнал составот на Баерн годинава?
На секоја позиција има 2 врвни играчи и доволно е 2 кола што изиграа за да сватиш каков строј од екипа се и каков фудбал играат..
6/6 или со една нерешена ја завршува Баерн групава.Таа една нерешена ја давам на Интер или Барса дома кога ке играат и да им се посреќи така да изиграат.