Фан Клуб: Интер

Мислам дека е време Марота да излези во јавност и да потврди дека нема повеќе излезни траксфери. Мислам на Шкриниар, Демфриз, ДеФрај... Па да се искористи "ефтина" прилика да се појача тимот.

Само замислете каква е атмосферата во клубот во една ваква ситуација. Неизвесност до крај, па како тие играчи може опуштено да влезат на терен.
Исто и соиграчите. Кога имаш тим кој е желен за игра и успех, а секој момент може од него да се менува клучна алка и да се растури цела хемија на тимот...

Од друга страна цело време само информации за долгови, кризи, минуси, па спонзорите не ни плаќаат...

Мислам дека тоа не е средиа во која може да се стори победничка атмосфера па да очекуваме некој успех.

FB_IMG_1660338872000.jpg

Спремни за денеска.

Обично гостинскиот дрес ни е секси ама оваа сезона е срање.

Значи сериозни се со тоа да останаат на Гаљардини,дете и Миктарјан во средниот ред...и Ди Марко на лев бек....секоја чест на Кинезите...све да му изумри ...

Бастони повреден или е ова тактика мастерклас Инзаги?

Се освен 3 гола разлика вечер ќе биде масивен неуспех.

Ајмо

Кој се бе овие терени ораници , па нели напредна технологијава или не важи тоа за Сериа А .

Handanovic daj bre gubi se od klubot ti ebam parazito, da ja pustase rakata ke ja fanase ti ebam pincata.

Ќе ја вадат сезонава кинезиве со еден сочен прелаз уште у прво коло.
Така ми мириса мене.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Уште два напаѓачи плус фалат за да ја свртиме

Ова е се истренирано без гајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom