Фан Клуб: Интер

I was annoyed that the directors didn’t even try to renew my contract, in which case I would have stayed 100%. But I didn’t leave for the money, it’s a challenge to return to England where I didn’t win.

"Ако ми понудеја поќе пари ќе останев 100%, ама не заминав за парите, за предизвикот заминав" :pos:

Lautaro is the best teammate I’ve had. Will he join me at Chelsea? No, he’ll stay in Milan and I’ll come back.

Какво ултимативно днодопирачко цмиздрење и лигаење, мизерија жива.

Ви реков ја пред да си иде дека на Лукаку повеќе ќе му треба Интер него ли обратното .
Кога ќе текне на изјавите дека неможел да го одбие Челзи , животна желба му било да се врати у клуб кој не го ебеше два посто додека играше за нив , по позајмици го праќаа у Евертон и покрај тоа што се докажа таму како фудбалер пак не го задржаа .

Стокхлом синдром .

Почнаа срањата, Џеко, Сатриано и Кордаз позитивни ... дај боже да поминат лесно и да не пренеле на некој друг од тимов па да се напраи кластерче.

Кај и да е можда ке се јави и Хакими, а можеби и некој заборавен ас како Раџа Наинголан. :kafence:
Хакими без кој тимов не може да функционира и ќе се бори за опстанок има иста статистика со Џанго наш со тродупло поише минутажа играјќи за суперсоничен тим у непостоечка лига. :kafence:

Нека го зимаат Костиќ ако веќе зимаат некој нека не кур ми носат просечни Дињовци без врска тука од буџет да трошат пари кои и онака се ограничени...
Кому е потребен Костиќ бе, не правете циркузи. Ќе се отепаат пари за трева давање.

Позајмица со пола плата покриена, па ќе видиме, ќе размислиме. :kafence:
Замина на неславен начин, но јас би го вратил инстантно. Барем нема да се нервираме дали му е денот на Лаутаро и Џеко... Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме, е сега колку Лукаку е во форма е друго прашање (не гледам Премиер лига и не знам).

Замина на неславен начин, но јас би го вратил инстантно. Барем нема да се нервираме дали му е денот на Лаутаро и Џеко... Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме, е сега колку Лукаку е во форма е друго прашање (не гледам Премиер лига и не знам).

Хахахаха незнам дали да се смеам или да плачам

Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме............

лукаку хахахахахахаха

пошто се ослонивме на него испаднавме од секаде каде што се потпревме

Па даде сто гола и ни донесе титула. Но добро ајде да бидеме како курва норд да не ни се повреди егото ако се врати.

каде и кога даде

сигурно не даде каде што требаше ако е класа

титула ке земе и сега

каде сме сега а каде завршивме прошлата година

Lukaku to Sky: “There are 3 teams at top level: Barcelona, Real, Bayern. All the players dream of them, that's the truth. I thought I was going to one of those clubs after Inter".

"This didn’t happened and I said: there is only one club where I can imagine myself, it's Chelsea”.

Ќе му каже некој на овој дека е греота?

Ја искрено не сфаќам што му беше поентата со интервјуво, пошо моментално го мрзат и фановите на Интер, а уште повеќе на Челзи. Каква мивка еј, ко несигурна тинејџерка се испонаша.

Сепак е црнец и не очекувам да направи нешто паметно така да не ме чуди ова срање да го напраил стварно ненамерно, иако шансите за тоа се мали.

Сепак е црнец и не очекувам да направи нешто паметно така да не ме чуди ова срање да го напраил стварно ненамерно, иако шансите за тоа се мали.
А што ќе му е на голман да се допингува? Да може да стои на нозе подолго? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom