Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
Тешко ми изгледа дека ќе го добиеме Диње, но ме интересира што кур ќе им е на Челзи покрај Алонсо, Чилвел па и Азпликуета кој може да им покрие таа позиција.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нека го зимаат Костиќ ако веќе зимаат некој нека не кур ми носат просечни Дињовци без врска тука од буџет да трошат пари кои и онака се ограничени...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Тешко ми изгледа дека ќе го добиеме Диње, но ме интересира што кур ќе им е на Челзи покрај Алонсо, Чилвел па и Азпликуета кој може да им покрие таа позиција.

Можно е Чилвел да треба да прави операција во јануари со што ќе му заврши сезоната. Во тој случај ќе мора да зимаат некој затоа што Алонсо игра лошо. Ама не се знае и немам видено никаква сериозна информација. Ако не му треба операција на Чилвел, секако нема да купуваат.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
Можно е Чилвел да треба да прави операција во јануари со што ќе му заврши сезоната. Во тој случај ќе мора да зимаат некој затоа што Алонсо игра лошо. Ама не се знае и немам видено никаква сериозна информација. Ако не му треба операција на Чилвел, секако нема да купуваат.
Не знаев дека сеуште е под знак прашалник Чилвел. Мислев комплетно се враќа во Јануари.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Пак се вртат муабети дека арапиве ќе не купуваат и тоа од реномирани новинари, а они демантираат (што е и нормално ако сеуште се во фаза на преговори).

Пак ќе кажам, не ми е битно дали се арапи, кинези, амери се додека се задржат Марота, Аусилио и Бачин во менаџментот. Мислам дека тоа е клучното во ситуацијата ... колку и да се битни тренерите, голем дел од заслугите за скудетото лани е Марота и неговата работа во текот на годините. И нормално да се има амбиции од инвеститорот да се цели кон самиот врв во италија и европа.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Се спомнува трампа на Пинамонти и Пирола (младинец штопер, на позајмица во Монца) за Скамака.

Колку ќе пишиме капитал гејнс? :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.424
Рохохохохомелу Глухуухупаку
- “I think everything that happened last summer was not supposed to happen like this... how I left Inter, the way I left the club, how I communicated with Inter fans - this bothers me because it was not the right time".
- "Now it's the right time to share my feelings. I have always said that I have Inter in my heart: I know I will return to Inter, I really hope so. I am in love with Italy, this is right moment to talk and let people know what really happened". ⚫
- “I really hope from bottom of my heart to return to Inter not at the end of my career, but when I'm still at top level to win more together".
“I really want apologize to the Inter fan, timing of my words was wrong: what you did for me and my family will remain forever".

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Кај е сеа тој што елаборираше дека Лукаку ќе се брише со милионите да објасни зашто плаче по медиуми? Отиде овој пак да јаде од депресија, нека го трампаат за Кејн следна година и Конте да ја покори Премиер со него.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.881
Поени од реакции
17.691
Кај и да е можда ке се јави и Хакими, а можеби и некој заборавен ас како Раџа Наинголан. :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom