Фан Клуб: Интер

За Интер сум си јас и Ве молам не тролајте на темава со секакви срања. Тука се збори за Интер и за никој друг.

Не сум од ниедна навивачка група нити сакам да бидам, него ми се гади од нашиве навивачки групи зашто на последното дерби столче ми летна до глава за малце ќе бев погоден така да се откажав од идење на такви утакмици од висок ризик. Очигледно ни во навивање не сме дораснати ние македонците.

Имате Бразил - Шпанија на Еуроспорт, гледајте го Коутињо ...
Ова за тие што го пратеа младинсково СП.

FORCA MILAN NEMA NIKOJ DA KUPITE SITE KE SI ODAT I ETO.O I SNAJDER

........... и светот ќе заврши во 2012 .........

On topic: Нејќам да го земат Форлан, не знам шо ке ни е, кога имаме ист тип на играч во милито. Јес да Форлан може да игра и поназад, ама не е дека е крилен играч или па дека е некој страшен асистент. Посебно не ако ја има онаа плата што се шпекулираше дека ќе сме му ја понуделе. Има 32 години, а знаејќи не нас ќе му понудиме 4-годишен договор. После ќе отворат споменар со Милито за да пишуваат колку го сакаат Интер и колку не им се иде од овде.
И зошто пак не сме поврзувани со играчи од средина, мислам на квалитетни играчи. Зарем стварно не гледаат дека тука ни лежи прблемот во играта. Или па барем нека бараат крилни играчи , а не цело време за централни напаѓачи збориме. Ја ќе сум задоволен и да не го земеме Тевез, а да ги земеме на пример Мата и Лавеци ( она трампата со Пандев шо се збореше)

Ххаахахаха колку си мкрднат само,тој Панче ги упропасти децава значи :)
Како што ги судат некои за сериски убиства, силувања, така и Панче треба да го судат за сериско затупавување на младите луѓе

Како што ги судат некои за сериски убиства, силувања, така и Панче треба да го судат за сериско затупавување на младите луѓе

А може и Панче пишува,не се знае ништо во тој човек, воџата на сите фанови на Милан,во Македонија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom