Фан Клуб: Интер

Нула шанси, два гола, и најтрагично од се е што заслуживме да изгубиме. На реваншот без Шкринијар и Санчез. Виновни за поразот: Јанг, Ханда, Бастони и Стекот.

Тоа е тоа, ништо не е загубено, 50-0 ќе ги тепаме таму.

Поклон победа денеска им дадовме, за жал не е првпат, така ни се деси и во групна фаза во ЛШ, научени сме.

Мех,,, ретко натпревар со 3 гола да биде вака досаден, јуве не беше ништо подобар , па би и рекол дека немаа ниту една посериозна шанса. Да не беа мизерните грешни минимум ке завршеше нерешено, штета не ги искористивме 2те 100% шанси на Санчез и Дармиан, за жал тоа е максимумот без Лукаку во тим. Друг муабет ке биде со Хакими и Лукаку наредна недела , башка all out attack од прва минута.

Имав многу јак мим спремно ама имам чуство дека во торино ке го презентирам каде што би ми значело многу повеке :icon_lol:

Да, не е ништо загубено, ама место да си идат со предност, сега они ќе бркаат предност. А добро знаеме како играме кога треба да бркаме резултат.
Денеска реално сами се победивме. Јуве е тапа ако ги споредуваме со 2-3 сезони пред и речиси сигурен сум дека и на реваншот ќе изиграме подобро од нив, само не знам дали ќе дадеме два гола, а притоа да не примиме исто толку. Позитива е што ќе ги нема Видал и Санчез, а се надевам и Перишиќ ќе скрши нога. И нека проба веќе еднаш со Коларов на лево ако сака барем со центаршутеви да биде опасен. Перишиќ последен пат напраил асистенција од лева страна кога ги добивме Милан 3-2 со Икарди, 2017та мислам беше. Тешка бљувотина од играч и крајно антипатичен.

Сами се победија, буквално.
Не знам колку има шанси да се вратат на резултатов во Торино, али на нив е да пробаат.
Ништо не играат Јуве, ако некогаш имале шанса да се вратат од ваков резултат против Јувентус, тоа е сезонава. Иако, искрено, не сум некој оптимист дека ќе го направат тоа.
Ај, да не им ги земаме шансите, ќе бидат подобри во напад со Лукаку и Хакими. Од друга страна, веројатно е дека Гаљардини ќе игра во средина. :facepalm:
Санчез, за мене лично, е големо разочарување. Не дека го чекав Санчез од Арсенал, ама празни голови да имаш проблем да погаѓаш, во вакви утакмици, е недозволиво. Дармијан исто, епско посерување, али тој толку можел цела кариера.

Ај следната недела поубава да е.

Баш ми фалат Мурињо замени. Одбрана аут- средина ин, бек аут - шпиц ин.
Има в гол да ги втераме, 20-2 ќе завршевме. Посебно важи ова за утакмици како со Удине и Сампа.

Се изнапромашија..Санчез генерално не беше лош,ама нормално по промашената шанса се памти неговиот перформанс. Сега нека ги наполнат батериите и нека ја добијат Виола по три дена бидејќи ако кикснат таму ојде јабана и Сериа А

Две глупави индивидуални грешки и отиде двомечот во вода.
Полека малце.

Ќе ги тепаме у реваншот сигурно. Роби Манчини им се врати од 3-0 ако не се лажам, за влакно ќе ги поминевме тогаш.

Мртва утакмица беше денес, Јуве у прво имаше малце поише иницијатива, не дека направија канонада кон голот ама повеќе играа со топката, повеќе ја држеа. У второ полувреме истото важеше за нас.
2 чисти гола спасија Демирал и Буфон. Секоја чест на стариот на одбраната при шутот на Дармијан.

Не бевме доволно убоити напред, премногу зависиме од Лукаку и Хакими.
Лаутаро и Барела денеска не играа фудбал, со исклучок на голот. Брозовиќ уморен. Видал пробуваше сам да ја држи средината.
На Јанг не му е прв пат вака да касни у дефанзива и да изводи со детски потези, 40 години има.
Перишиќ е најслаб играч на светот моментално, не знам што е со човеков, основните работи у фудбалот ги има изгубено. Крвта да му ја ебам јас на него што одбил 3 екипи зимово. Педер.

Сарма и Бастони, па добро б е да му ебам бељата, ТИ ПОКАЖА ГЕРИ ДЕКА НЕГОВА Е ТОПКАТА КОЈ КУР СИ ИСКОЧИЛ ЕБАТЕ ТОА, 50 години имаш, не знаеш да процениш основна ситуација каде дефанзивецот е на топка.

Преку кур со тие свиркања на сите контакти над Роналдо, му ебам педерчето лигаво, у ниеден дуел нема влезено цела кариера, да ти се наебам на мускулите што ги имаш, пиче едно.
Џабе картонот на Видал и Санчез, као одвај да чекаш да им покаже тој Калварезе свињата.
Ама ок, не ни е крив судијата.

Не се нервирајте ај, многу ќе им дојдеше 4 победи у една сезона против Јуве. Вака ќе мора со 3 да се задоволат.

Се глеаме со Виола, 60-0 да ги тепаме.

Изгледа влегваме во нова бантер ера, на лето ќе има продажба на Лукаку ,Хакими и Шкринијар веројатно :(
Ај Ванда Вештерката ама ти Баба Ванѓа од Довлеџик си напраен.

Баш ми фалат Мурињо замени. Одбрана аут- средина ин, бек аут - шпиц ин.
Има в гол да ги втераме, 20-2 ќе завршевме. Посебно важи ова за утакмици како со Удине и Сампа.

Мислам вчера требаше да се направи една Спалети измена и да се проба со Ранокија шпиц, и онака од Пинамонти ништо не очекувам. Good old times.

Изгледа влегваме во нова бантер ера, на лето ќе има продажба на Лукаку ,Хакими и Шкринијар веројатно :(
Ова додека седевте на кафе со марота ти го спомна?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom