- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.479
- Поени од реакции
- 119.297
Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.Ке бидат понижени како малолетничка во јавна соба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.Ке бидат понижени како малолетничка во јавна соба.
Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.
Второ полувреме си излегоа си играа нормално како ништо да не било.
Видов, срам ме фати, не ми се ни провоцираше у Серија А темата, многу е лошо тоа и за моите провоцирачки стандарди.Остај ова, најди каков сељачки пост објавил Тео Хернандез... Да живеевме во инквизиција Стефан ќе го запалеше на клада![]()
Види, немаше да го запалам зашо е тежок фејкер, земал тверка облечен во алишта од девојка му и он нашол да збори за богови, војници и остало. Плус и Кастиљехо им игра во тим, а и раперот Леао. Па тие од група на полжави не би можеле некого да одбранат а не па од Лукаку или било кое друго човечко битие и Урко.Остај ова, најди каков сељачки пост објавил Тео Хернандез... Да живеевме во инквизиција Стефан ќе го запалеше на клада![]()
хаха, и мене исто, неколку минути го гледав постот вака:не ми се ни провоцираше у Серија А темата
1 меч бан за Ибра и Лукаку.
Стекарла дел Днонте.1 меч бан за Ибра и Лукаку.
Не знам.Значи нема дополнителни казни? Пошо секако едниов имаше црвен, а другиов пропушта ради жути.