- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.808
- Поени од реакции
- 115.820
Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.Ке бидат понижени како малолетничка во јавна соба.
Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.Ке бидат понижени како малолетничка во јавна соба.
Ќе има до тогаш некоја нова дешавка во Македонија.Не го троши ова за Беневенто бе, у среда со Јуве играме па ќе опалиме некое форсче.
Второ полувреме си излегоа си играа нормално како ништо да не било.
Видов, срам ме фати, не ми се ни провоцираше у Серија А темата, многу е лошо тоа и за моите провоцирачки стандарди.Остај ова, најди каков сељачки пост објавил Тео Хернандез... Да живеевме во инквизиција Стефан ќе го запалеше на клада
Види, немаше да го запалам зашо е тежок фејкер, земал тверка облечен во алишта од девојка му и он нашол да збори за богови, војници и остало. Плус и Кастиљехо им игра во тим, а и раперот Леао. Па тие од група на полжави не би можеле некого да одбранат а не па од Лукаку или било кое друго човечко битие и Урко.Остај ова, најди каков сељачки пост објавил Тео Хернандез... Да живеевме во инквизиција Стефан ќе го запалеше на клада
хаха, и мене исто, неколку минути го гледав постот вака:не ми се ни провоцираше у Серија А темата
Значи нема дополнителни казни? Пошо секако едниов имаше црвен, а другиов пропушта ради жути.1 меч бан за Ибра и Лукаку.
Стекарла дел Днонте.1 меч бан за Ибра и Лукаку.
Не знам.Значи нема дополнителни казни? Пошо секако едниов имаше црвен, а другиов пропушта ради жути.