Фан Клуб: Интер

Тотална кулијана од ковид заболен пациент. Едноставно рние.

20201114_125553.jpg

Не акај, тоа е новиот брендиран хумор од мене и комрадот Марио. Тој почна да ме ребра мене за работи што стварно ги иам кажано, односно блампертизи, а јас го модификував со вметнување на рандом ликови во прашањата. Пример завчера ничим изазван Ацид го поткачив околу Пандев, а реално ниту има кажано дека е слаб ниту па имаме јас и он зборено за Гоче. Сеа малце појасно ти е?

Иначе воглавно Урко е најспомнуваната рандом личност за ова "слабиот според тој и тој". Да му ебам се бај д веј.

Дури и Македонија игра подобро од овој Интер...

Без Брозович, повторно треба да има шанса за Ериксен од прва минута.
Гаљардини исто ке биде отсутен, а Сенси најверојатно ке почне од клупа.

Многу важен прериод ке биде после квалификациите. Мора да се вратиме во игра за титула, а во ЛШ немаме право на кикс ако не сакаме уште една сезона да бидеме само учесници.

Дури и Македонија игра подобро од овој Интер...

Без Брозович, повторно треба да има шанса за Ериксен од прва минута.
Гаљардини исто ке биде отсутен, а Сенси најверојатно ке почне од клупа.

Многу важен прериод ке биде после квалификациите. Мора да се вратиме во игра за титула, а во ЛШ немаме право на кикс ако не сакаме уште една сезона да бидеме само учесници.

Ако при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетам

Ако при ваква ситуација со лоши претходни резултати,истрошени/повредени/короносани играчи од репрезентациите,во лоша форма и еден тон притисок успееме да ја поминиме групата во ЛШ јас гол ќе шетам
Тоа у Битола да си го правиш :icon_mrgr:

Ti ebam mancini gomnoto smrdlivo na 3 natprevari go igra bastoni a mislam deka i barela na 2 natprevari.

Колку ги хејтав тие времиња синдикалецот Камбиасо и Занети за позицијата што ја играше кога ќе се сетам...најнекреативната и најкопачка средина имавме..а од денешна перспектива делуваат како доктори....што всушност објаснува колку носеа стабилност во одбраната и затоа играа редовно прва постава...напад ништо посебно,ама одбрана премногу придонесваа...додека Мајкон надохнадуваше во нападот....сосем случајно или факт е дека од кога замина Мајкон односно од кога го изгубивме prime Мајкон ние почнавме да тониме како екипа.

Да се надеваме дека барем Хакими ќе биди 50% од него....неповторлив бек беше Мајкон со џиновски импакт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom