Фан Клуб: Интер

Не зборам на празно ...и ја ја глеав утакмицата негова против Милан ...голем кур ....

Или ќе се убедуваме дека ги следиш Џенова регуларно ???

рајт.

Просечен играч ... WorkHORSE шо би рекле ...исти таков ко Деки ...Иаме такви !
Јас ги следев доста сезонава пошто праев пари од нив додека ти викаше: Iosono бе ме избуши Штратензгфсрхирхен... :) Него тоа на страна, јас сум некаде измеѓу околу ова со Кучка, али би рекол, Монтоливо, Кучка, тука некаде. Не го споредувајте со Хамшик.

Не зборам на празно ...и ја ја глеав утакмицата негова против Милан ...голем кур ....

Или ќе се убедуваме дека ги следиш Џенова регуларно ???

рајт.

Просечен играч ... WorkHORSE шо би рекле ...исти таков ко Деки ...Иаме такви !

Кој Деки, овој Деки сега, или тој Деки од Лацио?

ama pak ako go sporeduvas ovoj Kucka so ovoj deki, mater si mu ebal, podobro so Marli sporedi go.

Брат овој Деки има 300 Години ... као сакаш да игра ко коа имал 26-7 ???

А и цената за Кучка е сви ми боје лепо стоје од џеб извадена .....Колку беше 8 за 50/50 ???

Не бе каков Хамшик, Кучкава не е класичен деструктивец али не е ни ко Хамшик, незнам, нешто измеѓу му доаѓа, ко Занети што има улога во срединатa, во Спарта Прага повеќе голови давал а инаку според Вики, го споредувале со Рој Кин во Чешка, During his first year he was dubbed as Sparta's 'Roy Keane' for his style of play.

Ова отприлика да знаете за каков играч станува збор, само не се знае дали оваа сезона ќе заигра за Интер.
Иначе тоа workhorse, па баш такви се потребни тука и баш таков пристап е потребен во екипава, кога ќе играат во секој меч ко да нема утре.

И се ќе падне во вода, дури и ако сме презадоволни од трансфер пазарењето доколку Гасперини не успее да го наметне тоа.

опаа челзи ќе понудил 35 милиони + Анелка за Снајдер....................хм се ок ама 35 милиони плус Калу може али анелка е веќе престар барем ја така мислам

опаа челзи ќе понудил 35 милиони + Анелка за Снајдер....................хм се ок ама 35 милиони плус Калу може али анелка е веќе престар барем ја така мислам

И што е тука за Опааа?

Мислиш ти со Анелка, ќе бидеме поконкурентни во ИТАЛИЈА, бидејќи факт е ако дојде Анелка, нема да го купуваме еден од Тевез, Лавеци, кои се далеку далеку подобри од овој?

Ние(повеќето) фанови тука па и низ цела Италија сmе подготвени да го жртвуват најдобриот шпиц во светот ЕТО само Снајдер да си остане во тимот. Анелка е просечен глуп играч, ништо повеќе, и сосема е непотребен во овој тИнтер. Подобро нека остане Пандев, барем знам дека Пандев ќе игра со се срце. И како што викаш овој е престар, така да ФАИЛ ќе биде овој трансфер....

За ’’опааа’’ е понудата од 35 милиони плус играч кој вреди некои си 10 милиони. Значи Сити и УТД мора да дадат, над 45 милиони.

И што е тука за Опааа?

Мислиш ти со Анелка, ќе бидеме поконкурентни во ИТАЛИЈА, бидејќи факт е ако дојде Анелка, нема да го купуваме еден од Тевез, Лавеци, кои се далеку далеку подобри од овој?

Ние(повеќето) фанови тука па и низ цела Италија сmе подготвени да го жртвуват најдобриот шпиц во светот ЕТО само Снајдер да си остане во тимот. Анелка е просечен глуп играч, ништо повеќе, и сосема е непотребен во овој тИнтер. Подобро нека остане Пандев, барем знам дека Пандев ќе игра со се срце. И како што викаш овој е престар, така да ФАИЛ ќе биде овој трансфер....

Под "опаа" се подразбираше понудата на челзи која што е нова,а во продолжение можаш да видиш како би се задоволиле условите и наши и нивне со доагање на калу само под тој начин би прифанал друг не.А анелка е веќе престар а калу има 26 години и е во супер години и е супер играч...капиш

Под "опаа" се подразбираше понудата на челзи која што е нова,а во продолжение можаш да видиш како би се задоволиле условите и наши и нивне со доагање на калу само под тој начин би прифанал друг не.А анелка е веќе престар а калу има 26 години и е во супер години и е супер играч...капиш

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom