Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OZbilno ova go zabelezav dur ja gledav utakmicata bez da go postavis postov,ustvari kolku se sebicni site u usta gi gagjam zimi sve bas za situaciive se iznervirav dur ja gledav utakmicata,ja mislam deka samo so lukaku napred bolje ke funkcionira sve, ova malovo gjubre Lautaro misli Maradona e na kur mi ide kolku sebici.They all hate me cause I'm black
nema sto da zabelezi nekoj, slep ke zabelezese, eve naprai edna retrospektiva neka ti tekne kolku centar sutevi imase u sesnaesterec vo tekot na aktivnata igra, ne zboram za prekini, korni, slobodni, nego od aktivna igra. I toa vkupno, uspesni, neuspesni, a takviot stil na igra e nesto sto pod difolt treba da se podrazbira ako imas takov profil na napagac napred.OZbilno ova go zabelezav dur ja gledav utakmicata bez da go postavis postov,ustvari kolku se sebicni site u usta gi gagjam zimi sve bas za situaciive se iznervirav dur ja gledav utakmicata,ja mislam deka samo so lukaku napred bolje ke funkcionira sve, ova malovo gjubre Lautaro misli Maradona e na kur mi ide kolku sebici.
tesko, ja mislam nereseno, baska dambrosio najverojatno ke igra full back mesto kandreva : )))Ќе ги отвориме ко паштета вечерва комшиките
tesko, ja mislam nereseno, baska dambrosio najverojatno ke igra full back mesto kandreva : )))
nema gz da go stai lazaro na vakva utakmica, mi se odgleda smesta natprevarov, bekovite kaj konte u princip treba da se ultra ofanzivni i da znaaat da igraat napred, dambrosio ko bek napred e hororot. Neka me demantira da bog da, edna od 90 mu se pogodue napred dobra, epten baksuzi treba das e milan za da bas denes izrine napred legendava, ibra vakov status nemase u klubov ko nedopirliviov.Дамброзио прва... Конте џабе преспал изгледа у тренинг центарот.
Секако се срање Милан, очекувам себичниов Мартинез да ги скине