OZbilno ova go zabelezav dur ja gledav utakmicata bez da go postavis postov,ustvari kolku se sebicni site u usta gi gagjam zimi sve bas za situaciive se iznervirav dur ja gledav utakmicata,ja mislam deka samo so lukaku napred bolje ke funkcionira sve, ova malovo gjubre Lautaro misli Maradona e na kur mi ide kolku sebici.
nema sto da zabelezi nekoj, slep ke zabelezese, eve naprai edna retrospektiva neka ti tekne kolku centar sutevi imase u sesnaesterec vo tekot na aktivnata igra, ne zboram za prekini, korni, slobodni, nego od aktivna igra. I toa vkupno, uspesni, neuspesni, a takviot stil na igra e nesto sto pod difolt treba da se podrazbira ako imas takov profil na napagac napred.
Totalna utka bese sve na toj natprevar, konte spiel u trening centarot i im spremil video za naredniot den od mecot so slavia za da im ukaze kade gresele, ke vidime so Milan kolku nestata se podobreni vo toj segment, i nie i oni, ustvari nikoj od kalcoto ne e u sjajna forma vo pogled na igrata, osven mozebi napoli koi samo u odbrana imaat problemi ama koga e vo prasanje napadot gazat.
Se ocekuva politano da zapocne so Milan, i da ima nekoja modificirana 3421 formacija, so politano i sensi pozadi lukaku.