Фан Клуб: Интер

Немам кабловска, така да, сеедно ми е :)

Затоа ти викам Википедија и се е можно.
Тевез е слободен играч како што знам,“раскинал“ со Сити,а преодниот рок во Бразил заврши пред некое време и Коринтијанс немаа шанса да го купат,т.е имаа малку време,недоволно за нив и пропадна тоа,па така најверојатно ќе биде дел од Интер како што тргнале работиве...
Да се надеваме дека ќе биде така :)

почна кутињо и овој другиов играч на бразил што ја погоди стативата да се карат зш топката не му ја дал на кутињо да шутира тој.хахах

Со Мурињо Снајди се враќаше редовно на своја половина, со Мур уствари услов за 10ката која доаѓаше во Интер беше тоа, да кисне и назад, затоа Касано никад не го ангажираа.

Slicen na prviot gol na Pazzo protiv Palermo.
Добро ако ти така викаш....ехеехех...Кутињо се спрема за во Интер да блесне и да му рече на Шнајдер..брат подобро да одеше во Јунајтед. :pos:

Бев две недели на одмор и не сум во тек со настаните, само слушнав дека сме изгубиле 3-0 од Сити и дека сме го тепале Селтик 2-0. Ме занима како изреагира дегенот кога ни брцна гол?

Во овој систем на Гасперини нема место за Кутињо. Ако не сакаат да му ја уништат кариерата најдобро е да го дадат на позајмица.
За Кутињо има место само доколку гасперини игра со 3-4-1-2.

Маикон----Мота(Занети)---Снајдер---Нагатомо
----------------Кутињо---------------------------
---------Ето------------------Пацини (Милито)------

Гасперини ке игра со 3-4-3

Маикон----Мота(Занети)---Снајдер---Нагатомо
-----Ето------------Пацини----------Кутињо-----

Ова е неприродна позиција за кутињо и го видовме повеќе пати со Бенитез и не покажа ништо посебно.

Ако може некој да ги стави головите на кутињо :)

Затоа ти викам Википедија и се е можно.
Тевез е слободен играч како што знам,“раскинал“ со Сити,а преодниот рок во Бразил заврши пред некое време и Коринтијанс немаа шанса да го купат,т.е имаа малку време,недоволно за нив и пропадна тоа,па така најверојатно ќе биде дел од Интер како што тргнале работиве...

Не е слободен играч :) уште е под договор со нив ама не тренира со нив воопшто, не е појавен на тренинг, тоа со Кор. пропадна зошто ем немаше време ем Сити бараа многу пари за него. Мислам дека кај вас ќе дојде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom