Трибиани
Ванда Вештерката
Овај со фризурата Лазаро е?..ако е тој значи сепак не бил тешко повреден со оглед дека играше и веројатно треба да се врати побрзо..или не?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da be vraten e, i za vcera se spomnuvase deka ke igra. Nikade inace ne bese posoceno deka e seriozna povredataОвај со фризурата Лазаро е?..ако е тој значи сепак не бил тешко повреден со оглед дека играше и веројатно треба да се врати побрзо..или не?.
da be vraten e, i za vcera se spomnuvase deka ke igra. Nikade inace ne bese posoceno deka e seriozna povredata![]()
Ауууу, предобар е дресов, или па ептен добро му стои на Лукаку...
Одлично..да се молиме дека ќе се погоди бидејќи тешко нас ако останиме со Кандрева десно..најмногу надежи имам во него,а Барела мислам дека ќе биди флоп...многу пари го платија и ќе има притисок врз него да се докажи.
Барела кога ја има топката игра добро, ама од пријателскиве имам впечаток дека се крие. Брозо и Сенси нон стоп се во движење и бараат топка а овој се крие, дали му е утната позицијата не знам...Одлично..да се молиме дека ќе се погоди бидејќи тешко нас ако останиме со Кандрева десно..најмногу надежи имам во него,а Барела мислам дека ќе биди флоп...многу пари го платија и ќе има притисок врз него да се докажи.
Дај нека ја сменат таа медиумска куќа што им ги прави видеава... најчуден клуб на светов сме.
Само за ИО, да не јаде гурабии.
ВРИЕ БАБАНОТ ЛУКАКУ
da be i se razvede pred nekoja nedela, sve mu se desi.Го подрековте Снајдер со муабетите, ете во пензија замина човекот.