- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.568
- Поени од реакции
- 11.230
Па по мене е поизвесно, пошо ги гледам Интер задњиве 10 утакмици се мачат шанса за гол против Спал да напраат. Рома мачи душа исто, ама сеа сменија тренер и најчесто секогаш има тоа позитивен импакт врз играчите. Плус со повредиве и глупостиве што се дешаваат, никаква хемија нема у тимов.zaso samo milan gi gleate u cela ovaa prikazna
milan se bod momentlano pred inter, ama ako nie sme vo sjebana situacija, vo kakva se roma i lazio ? Taka da ne mi e jasno kao toa, sve poizvesno bilo, koga roma duri i smenija trener periodov i go sobraa ranieri, od lazio momentalno 8 bodovi begaat ako ne se lazam.
Ova e sreka u nesreka za klubot, inace da, momentalno fatena e jeziva digresija i plus ima golem problem vnatre vo ekipa so Ikardi.
Eventualna pobeda vo derbito i ke se zalecat valjda dosta rani bar za da se izdrzi nekako do kraj na sezona, ali vo momentov takva e situacijata, i so bod sme na konj.
Ikardi maksimalno me razocaral ko nieden igrac do sega vo ovie 18 godini gleanje fudbal aktivno, ova sto go pravi e beter i od ona sto baloteli go praese, zaso on nikad ne bil kapiten na inter.
Perisic bi go ubil, ne bi go izbrkal, isto i ausilio sto ne iskoristi prostor za celi ebani 50m evra da go sitne u junajted, da ne se navrakam sto vikav tuka toj period, a imase luge sto mi kontriraa zaso taka ke izgubele lider u ekipa. Abe 50m evra ej, za perisic, aj razbiram nie na forum da imame sprotistaveni mislenja normalno e toa ama luge sto lapaat jaka para i se del od inter be, do tolku li bile glupi da ne voocele deka toa ke bese eden od najdobrite dilovi za klubot toj period, perisic aut, kieza za 30m evra in, zasto togas ovoj malce kostase a fiorentina bea otvoreni za pregovori.
Sto i da se desava do kraj na sezona, ja iskreno ocekuvam i ausilio da bide nogiran, vsusnost veke pocna da se spomnuva negovoto ime kao zamena za monchi vo roma, od kade i dojde ausilio vo inter. Ne ja biva vaka, tim na skauti prakticno i da nema klubov, lautaro dojde po sugestija na milito, koj pak vrsi nenormalna dobra stvar u rasing ko tehnicki direktor, imase na off net statija kako go preporodil klubot. Na edno dobro ime, se nosat 3-4 losi igraci, toa mora da se promeni instantno, bez razlika dali ke idat ili ne vo LS.
Ајде наброј ги сите екипи за кој со сигурност би тврдел дека би ги победиле? Искрено, не верувам дека се повеќе од 3-4, со сите други се мачиме ко црнци до гол да им стигнеме. И како да си оптимист дека ќе се пласираме? Па тачно Икарди утре да се врати и дербино да го игра, пак исти курац ќе биде. Си ебале матер цел тим кланови, им дозволија на поединци да си зимаат за право да се ставаат себе пред клубот.. Али што друго да очекуваш од балканец со осмо одделение, кој на 18 години заглавил у коцкарски дугови.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk