Фан Клуб: Интер

Го бараа мислам неколку англиски тимови па нзн што е биднало од тоа :)
--- надополнето: Jul 30, 2011 5:14 PM ---
this Emirates cup is tripe. Arsenal pick crap teams to play at home in front of a sell out and still cant win
Ако го гледаат како игра против Селтик..остана кај нас да ни кине нерви со Мунтари заедно..иначе одбраната игра одлично второ полувреме...Самуел е супер...се гледа колку фалеше лани неговата стабилност.

Кастелаци-10
Фараони-10
Другите под просек во второ полувреме.

Второ полувреме само еден шут кон голот, а и само тогаш ја поминавме нашата половина..многу лошо второ полувреме .

Добра игра, ко за претсезонски натпревар, Селтик ако не се лажам порано почнуваат сезона па во понапредна фаза се во нивниве подготовки така да и на физички план подобро стојат од Интер.

Одбранава не е уиграна и правеше глупи грешки и тоа всушност и им ги создаде најдобрите шанси на Селтик, на тоа треба да се работи периодов, нападот солидно, 2 гола и низа добри шанси, немам замерки за тој дел од теренот.

Ако услов да дојде Тевез е продажба на Снајдер или Ето тогаш категорично сум против тој трансфер, со Тевез во тимот плус уште она име од средината Интер ќе е прејак, без Тевез плус тоа име во средниот ред такоџе кадарни ќе се да атакуваат на сите трофеи, се надевам нема да направат некоја глупост до крај на трансфер периодот.
--- надополнето: Jul 30, 2011 5:31 PM ---
Второ полувреме само еден шут кон голот, а и само тогаш ја поминавме нашата половина..многу лошо второ полувреме .
Со играч помалку тоа ти е ...

Знам ама рачунам на тоа дека игра од прва минута а Алварез може да влезе во 70-та од кај го знам... башка нашиов демек се докажува нешто сега... :)
Иосоно Гранде Пандев одигра солидно прво полувреме со неколку асистенции!

Добар натпревар. Нападот на ниво, посебно Пандев. Средниот ред беше солиден само Станкович играше под своите можности. Не ми се допадна и Сантон, Фараони беше многу подобар. Не сум задоволен од одбраната, делуваа несиграно, на моменти конфузно, посебно Киву... Очигледно е отсуството на Лусио.
Се повреди и Нагатомо, причина плус за да се повикаат Јужно Американците :)

Супер изигравме и во одбраната кога че застане лусио наместото на киву тогас заедно лусио,ранокиа,самуел одбраната ќе ќине.А за овој натревар како дел од пријателски и против селтик добро изиграно тактички и добар беше за самодоверба на кастинјос.Вистинскиот испит е утре со Манч.Сити па ќе видиме како ќе се изигра.ако играме ко денес само без црвен мислам дека и нив ќе ги згазиме само мес станкович во средина да застане алварез :)

Да не добиевме црвен картон, немаше да играме така слабо во второто полувреме , и сигурно ке им шибневме уште два гола
А радува тоа што по повредата на Нагатомо, Гасперини ке го повика Занети за дуелот со Милан.

Барем Алварез да влезеше наместо Марига, ќе имавме шанси со контра да ја довршиме. Марига во една контра беше, доби топка од Снајдер и успеа да ја покака... Коментаторот на стримот ме отече како тоа Манчини го сакал Марига во Манчестер... па нека го земе ебате...

Барем Алварез да влезеше наместо Марига, ќе имавме шанси со контра да ја довршиме. Марига во една контра беше, доби топка од Снајдер и успеа да ја покака... Коментаторот на стримот ме отече како тоа Манчини го сакал Марига во Манчестер... па нека го земе ебате...

Влезе у шеснаесетник и се врати назад :pos: ..додуша скоро сите играчи од Интер таков стил на игра негуваат. :)
Повеќе е трагично, отколку смешно, ама што да му праиш, толку и разбира.
Па ко ќе ми текни дека и Мур ургираше за овој трансфер, бруки невидени.

Марига е добро технички и тактички поткован, туку ај кој ќе се расправа со вас незналиците :)

Марига е добро технички и тактички поткован, туку ај кој ќе се расправа со вас незналиците :)
Калински, оди гледај филм, не мешај се секаде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom