Прашање кое секој од нас претпоставувам си го поставува...
Требаше ли да го дадеме Перо во МЈ?
Требаше ли да го дадеме Перо во МЈ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DAТребаше ли да го дадеме Перо во МЈ?
Иначе вчера откако влезе Раџа направивме 5 шанси во рок од 5 минути, све да му ебам неозбилно ја на него.
Раџа кога влезе ако запримети беше поспор од бабами...од километар се познава дека нема тренирано и физички е катастрофа,можеби знае да игра фудбал ама насекое го стигнаа,претрчваа и сите топки му ги земаа кога малце ќе си дадеше фор...што побрзо се ослободат од него и рабзерат дека направија грешка кога го купија тоа подобро..од него нема шанси да имаме корист во иднина со онакво однесување и физичка форма,само дигресија ќе има и то е то...Марио за него е Кевин Де Брујне моментално.
Џони полека бе бате!
Да му дадеме шанса на човекот. Преку кур ми е од пропаднати трансфери, дај да го оставиме да се стабилизира, Раџа е добар фудбалер.
Aj perisic sto e dupka ovaa sezona i go nema nikade na tereneto nzn sto tolko go falite politano probival se trudel awe se e dzabe koga nemas realizacija od centarsutevi nema fajde toa go znaeme od kandreva ako baravme igrac samo za nafrluvanja togas sto go kupuvavme politano toa go moze i kandreva sutiraj u sesnaesetnik nekoj ke ja pogodi kad tad. Politano i Perisic se najmizernite stranicni napagaci vo seria a realizacija mizerna od trcanje i nafrlanja nema fajde falat golovi. Mozebi posle nova godina ke se smeni nesto sto verojatnosta za toa e 1%
Aj objasni mi ja razlikata togas od kandreva i politano ?Ако мислиш дека Политано и Кандрева исто придонесуваат за Интер, онда размисли повторно.
Aj objasni mi ja razlikata togas od kandreva i politano ?
Aj perisic sto e dupka ovaa sezona i go nema nikade na tereneto nzn sto tolko go falite politano probival se trudel awe se e dzabe koga nemas realizacija od centarsutevi nema fajde toa go znaeme od kandreva ako baravme igrac samo za nafrluvanja togas sto go kupuvavme politano toa go moze i kandreva sutiraj u sesnaesetnik nekoj ke ja pogodi kad tad. Politano i Perisic se najmizernite stranicni napagaci vo seria a realizacija mizerna od trcanje i nafrlanja nema fajde falat golovi. Mozebi posle nova godina ke se smeni nesto sto verojatnosta za toa e 1%