Во клупа седат ученици, на клупа седат резервни играчи. Прво.
Второ, Муриљо самиот си кажа дека сакал да си иде со оглед на тоа што следното лето има СП а него му е потребно стандардно играње у прва постава. Интер немаше намера да го продаде со оглед на тоа што Спалети го гледаше и како десен бек, дечкото си побара трансфер, си доби и тоа е тоа. Не може со сила да му речеш, мали седи ти резерва ќе бидеш. Кој ти е овој потег.
Истото важи и за Јоветиќ, едноставно постојат играчи кои не се за на клупа. Голема плата, сигурно и бонусите му биле големи, скап играч е Јојо за да дреме на клупа а реално у прва постава нема место покрај Марио и Икарди.
За Кондогбија се изјаснив уште кога црниот не дојде на тренинг за да исфорсира трансфер у Валенсија, све е кажано со тој потег.
Ансалди??????????????? АНСАЛДИ?!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Па зарем постои толку лош играч за да го замени овој помаранџестиов со макарони на глава? Не ми се верува дека дојде ред да се критикува управата зашто го продала Ансалди за 2 мил и не донела негова замена. Единствен играч да е у тимов би го избркал без око да ми трепне.
Потегот со Габриел Барбоса и мене не ми е јасен, сеуште не ми е јасно зашто го донесоа, зашто не го играа и зашто го дадоа на позајмица и покрај тоа што има 0 играчи за ротација.
Интересен лик си ми, не би сакал да те избришам ама ајде нека ти биде. Барај ме таму негде у мај, може ќе се смилувам па ќе ти побарам едно пиво место акаунтот.