Фан Клуб: Интер

Стек, како засилувањата се океј кога пола од играчите што ги купивте ги немате у тим. Кој го пративте на позајмица, кој го препродадовте кој при само купување после пола саат го вративте назаД у недојдија. Те сфаќам што сакаш да кажеш ама секогаш, буквално секогаш инвестирање е подобро од неинвестирање.[DOUBLEPOST=1504281006][/DOUBLEPOST]Освен у случај на дпмне :D
Па инвестира Интер тоа ти зборам, само овој преоден рок не инвестира по секоја цена и не преплаќа играчи, тоа ми беше муабетот од погоре. Многу подобро е да земеш играч ко Валеро кој ќе ти заврши 1232131212 поголема работа од Кондогбија кој ќе го платиш 45 милиони евра и ќе му накалемиш еден тон притисок на леЏа.

Да ги земеше Интер играчите на Милан и обратно, ќе се посеревте од смеење овде и дупчење.
Сеа не биле докажани Биља,Кеси и Конти а од нашиве презадоволни.
НИШТО ДА НЕ КУПЕВМЕ, пак ќе бевме по јаки од лани, ради Спалети.

Да ги земеше Интер играчите на Милан и обратно, ќе се посеревте од смеење овде и дупчење.
Ќе покажи времето бе, ете бујрум ако имаме лоши резултати тогаш критикувајте слободно, ама ако обезбедиме ЛШ тогаш вашите критики ќе бидат неосновани и смешни.

А ако не купевме НИШТО и обезбедевме ЛШ?Тогаш успешен ќе беше трансфер пазарот ?
Вие по таа логика се водите, дали ќе бидеме топ 4 или не, тоа ви одлучува дали било летово успешно.

Е што се подобри Биља Кеси и Конти од Валеро,Весино и Кансело?

Биља у Б-тимот на селската екипа на Џонтра не би го зел резерва да биде. И пошо јадам говна, ќе ни акне гол на дербито - mark my words.

А ако не купевме НИШТО и обезбедевме ЛШ?Тогаш успешен ќе беше трансфер пазарот ?
Вие по таа логика се водите, дали ќе бидеме топ 4 или не, тоа ви одлучува дали било летово успешно.
А како иначе? Како ќе видиме поинаку дали беше успешен трансфер периодот ако не по резултатите? Ете Наполи со години ништо не купваат и пак лабаво играат во ЛШ.. Тие успешен трансфер период имаа?

Од Банега, Муриљо и Јоветиќ не успеаа да извлечат повеќе пари, од друга страна за Мбаје Нианг циганот, Милан извлече 20м.
Па ојте ебите се, клуб ќе воделе они, играчи ќе носеле/продавале. Да ви ебам тоа очајот и психичкото растројство во клубот шо сте сите, крвта газирана да ви ја ебам.

А како иначе? Како ќе видиме поинаку дали беше успешен трансфер периодот ако не по резултатите? Ете Наполи со години ништо не купваат и пак лабаво играат во ЛШ.. Тие успешен трансфер период имаа?
Успешен трансфер период може да биде ако целите кои што си ги имал, си ги остварил, односно ако си сакал да донесеш одреден или одредени играчи, истите си ги донел во клубот и во спротивно, не ти е успешен ако си го испушил за играчите. Ако играчите флопнат не значи дека трансфер периодот бил неуспешен туку скаутингот и барањата на менаџерот, зошто ги сакале и ги донеле погрешните играчи или играчите кои што не можат да допринесат за тимот.

Успешен трансфер период може да биде ако целите кои што си ги имал, си ги остварил, односно ако си сакал да донесеш одреден или одредени играчи, истите си ги донел во клубот и во спротивно, не ти е успешен ако си го испушил за играчите. Ако играчите флопнат не значи дека трансфер периодот бил неуспешен туку скаутингот и барањата на менаџерот, зошто ги сакале и ги донеле погрешните играчи или играчите кои што не можат да допринесат за тимот.
Брат се на крајот се сведува на резултатите, ако Интер обезбеди ЛШ догодина никој нема да се сеќава на трансфер периодот дали бил успешен или не. И да, ако играчите флопнат по автоматизам клубот ќе има лоши резултати што значи трансфер периодот е неуспешен. Не знам од каде вакви заклучоци си вадите од ракав а сезоната туку што започна. Ќе си покажат резултатите и то е то, јас тврдам да почнат да играат Кансело и Далберт сите до еден ќе ги смените мислењата бидејќи кај Интер најголем проблем беа бекојте а овие неможат да бидат полоши од инвалидите Нагатомо и Ди Амброзио.

Брат се на крајот се сведува на резултатите, ако Интер обезбеди ЛШ догодина никој нема да се сеќава на трансфер периодот дали бил успешен или не. И да, ако играчите флопнат по автоматизам клубот ќе има лоши резултати што значи трансфер периодот е неуспешен. Не знам од каде вакви заклучоци си вадите од ракав а сезоната туку што започна. Ќе си покажат резултатите и то е то, јас тврдам да почнат да играат Кансело и Далберт сите до еден ќе ги смените мислењата бидејќи кај Интер најголем проблем беа бекојте а овие неможат да бидат полоши од инвалидите Нагатомо и Ди Амброзио.

Брат, трансфер периодот може да биде успешен а да имате неуспешна сезона и обратно, да имате неуспешен трансфер период а успешна сезона. Едното со другото е поврзано, да ама не можеш поради едното да го оценуваш дрогото.

А ние што сме? Црвен крст па да ги пуштаме слободни сите играчи на кои не им се седи во клупа?

Кондогбиа беше единствен кој сам побара трансфер, Мурило а поготово Јојо никогаш не побараа сам трансфер, само присети се на голот постигнат на припремите, кога ни даде дознаење со неговата прослава дека он сака да остане во клубот.

Дебело наебавме да ти кажам право. Знаеш зошто?

Ансалди, Кондогбиа, Габигол ги дават како позајмени играчи, а идиотите немат донесено нивни замени, замислете само да се повреди некој што кур ќе правиме, ќе мора Спалети гзолижачот да импровизира, и да плаче на сред сезона.

Уште повеќе го почитувам сега Манчини кој заради ова и си замина од клубот. Јасно им дал до знаење на кинезиве или донесете играчи кои вредат заИнтер или фаќам магла па што кур сакате правете.
Во клупа седат ученици, на клупа седат резервни играчи. Прво.
Второ, Муриљо самиот си кажа дека сакал да си иде со оглед на тоа што следното лето има СП а него му е потребно стандардно играње у прва постава. Интер немаше намера да го продаде со оглед на тоа што Спалети го гледаше и како десен бек, дечкото си побара трансфер, си доби и тоа е тоа. Не може со сила да му речеш, мали седи ти резерва ќе бидеш. Кој ти е овој потег.
Истото важи и за Јоветиќ, едноставно постојат играчи кои не се за на клупа. Голема плата, сигурно и бонусите му биле големи, скап играч е Јојо за да дреме на клупа а реално у прва постава нема место покрај Марио и Икарди.

За Кондогбија се изјаснив уште кога црниот не дојде на тренинг за да исфорсира трансфер у Валенсија, све е кажано со тој потег.

Ансалди??????????????? АНСАЛДИ?!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Па зарем постои толку лош играч за да го замени овој помаранџестиов со макарони на глава? Не ми се верува дека дојде ред да се критикува управата зашто го продала Ансалди за 2 мил и не донела негова замена. Единствен играч да е у тимов би го избркал без око да ми трепне.

Потегот со Габриел Барбоса и мене не ми е јасен, сеуште не ми е јасно зашто го донесоа, зашто не го играа и зашто го дадоа на позајмица и покрај тоа што има 0 играчи за ротација.

Сакаш ли да се кладиме во бришење профили на форумов дека интер и догодина нема да игра лш?
Интересен лик си ми, не би сакал да те избришам ама ајде нека ти биде. Барај ме таму негде у мај, може ќе се смилувам па ќе ти побарам едно пиво место акаунтот. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Во клупа седат ученици, на клупа седат резервни играчи. Прво.
Второ, Муриљо самиот си кажа дека сакал да си иде со оглед на тоа што следното лето има СП а него му е потребно стандардно играње у прва постава. Интер немаше намера да го продаде со оглед на тоа што Спалети го гледаше и како десен бек, дечкото си побара трансфер, си доби и тоа е тоа. Не може со сила да му речеш, мали седи ти резерва ќе бидеш. Кој ти е овој потег.
Истото важи и за Јоветиќ, едноставно постојат играчи кои не се за на клупа. Голема плата, сигурно и бонусите му биле големи, скап играч е Јојо за да дреме на клупа а реално у прва постава нема место покрај Марио и Икарди.

За Кондогбија се изјаснив уште кога црниот не дојде на тренинг за да исфорсира трансфер у Валенсија, све е кажано со тој потег.

Ансалди??????????????? АНСАЛДИ?!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Па зарем постои толку лош играч за да го замени овој помаранџестиов со макарони на глава? Не ми се верува дека дојде ред да се критикува управата зашто го продала Ансалди за 2 мил и не донела негова замена. Единствен играч да е у тимов би го избркал без око да ми трепне.

Потегот со Габриел Барбоса и мене не ми е јасен, сеуште не ми е јасно зашто го донесоа, зашто не го играа и зашто го дадоа на позајмица и покрај тоа што има 0 играчи за ротација.

Интересен лик си ми, не би сакал да те избришам ама ајде нека ти биде. Барај ме таму негде у мај, може ќе се смилувам па ќе ти побарам едно пиво место акаунтот. (y)
Се премислив брат,нејќам да се кладиме.
Имаш пиво или што и да пиеш ако се сретнеме негде [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

@Џони Вајсмилер
Сакам да кажам, Барса има ужасен трансфер период, им кидна еден од најдобрите играчи, не ги земаа примарните цели (Кутињо и Верати) АМА ако освојат ЛаЛига нема да значи дека преодниот рок бил бомба, туку дека имале бомба сезона.

Значи ништо да не купевме, ама буквално НИШТО.Ни тренер да сменевме ништо.И завршуваме топ 4 и тоа се смета за успешно трансфер лето? Таа логикава ви е вас.Се докажуваме дали транфер летово е добро или не а вие ми се избацувте со муабети за топ 4 дека ќе сме завршувале.Па и да не купевме ниту еден играч можеше спалети да ги среди и да сме топ 4, и ќе дркавме дека топ трансфер лето сме имале со само тренерот сменет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom