Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.776
Секоја чест ако го потпишете Покетино.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Се си мислам дека тренери како Покетино, Блан или слични немаат капацитет да средат распашана банда како што е Интер во моментов. Не дека не се квалитетни тренери, ама овде е потребна силна рака, тренер кој што ќе биде бог и батина, се да биде во негова контрола. Интер како колектив има суштински проблем, не толку тактички или технички. Такво нешто Симеоне е најадекватен да среди или пак некој не толку познат, ама тренер кого управата ќе го забележи како таков. Нешто слично како што Јуве го ангажираше Конте. Споменувајќи го него, не сакам ни да помислам дека има ќе дојде да го води Интер, барем не сега. За во иднина нема да ме изненади таков потег.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Chelsea threaten Inter with legal action over Conte pursuit. Abramovich ready to double his wages and sign whoever he asks for.

Со среќа :icon_lol:
И замисли на крај Конте после целото богатство што му го понудил Абрамович испаѓа со изјава: 'одам во Интер, сепак се работи за многу поглем клуб со историја за разлика од Челзи и предизвик за секој тренер' :kafence::icon_lol:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Pochekajte ushte edna sezona, obezbedete LSH i vratete si go Mur. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
У 2 дена не корпираа официјално и Конте и Чоло.
Да ти ебам мртвата среќа интеру наш!:place:
За Конте ок ама за Чоло се изјаснив, ако не дое летово нека не доаѓа никад.

Најверојатно викендов Аусилио и С ќе идат у Лондон на последно убедување на Конте, ако официјално одбие јувенташот тогаш ќе имаат состанок и со Покетино, ако и тоа пропадне ќе има и за Чоло последно молење, одбие ли наркоманот ондак Лучијано Спалети нов тренер на Интер.... Кога сме кај Лучијано, Ллллллучо Енрике ако биде тренер чао од Интер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.976
Поени од реакции
67.776
За Конте ок ама за Чоло се изјаснив, ако не дое летово нека не доаѓа никад.

Најверојатно викендов Аусилио и С ќе идат у Лондон на последно убедување на Конте, ако официјално одбие јувенташот тогаш ќе имаат состанок и со Покетино, ако и тоа пропадне ќе има и за Чоло последно молење, одбие ли наркоманот ондак Лучијано Спалети нов тренер на Интер.... Кога сме кај Лучијано, Ллллллучо Енрике ако биде тренер чао од Интер.
Ова ти е, ако нејке Конте, идеме на Покетино, ако и он нејке, дур сме во Лондон, дај Славена Билиќа...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Негде прочитав дека само Хандановиќ, Нагатомо и Андреоли биле да се поздрават со Пиоли. Па добро бе, бива ли да се толку ограничени со мозокот? Еден обичен handshake и едно фала, чао се во прашање. Тотална непрофесионалност и непочит.
Инаку намерно го болдирав Андреоли бидејќи немаше скоро никаква минутажа и сепак бил да се поздрават со Пиоли.
Без разлика дали некој од вас го сакал Пиоли или не, сепак не е човечки. Океј е ако некој не се согласува со мене.

C

Castiel

Гостин
Не знам што толку потресени сте дека Чоло и Конте ве одбиле. Особено за Конте. Нема некоја логична причина зашто во моменталнава состајба во која е Интер било кој од нив да дојде. Ајде едино Чоло ако ептен се чуствува приварзан кон Интер ама и тоа тешко дека многу му влијае. Конте па ич нема да е логично да дојде по 1 сезона со Челзи каде што е шампион моментално и си има голем буџет од поголема слобода при носење на играчите која што ја имаа менаџерите во Англија. Па дури и Покетино би ми било чудно да дојде пошто и тој има една од најдобрите сезони со Тотенхем а и плус секад добива доста солиден буџет за трошење. Мислам дека Блан е една од најреалните опции а можеби и најдобар избор.Експериментирања со Спалети и слични на него воопшто не му требаат на Интер во ваков период.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Не знам што толку потресени сте дека Чоло и Конте ве одбиле. Особено за Конте. Нема некоја логична причина зашто во моменталнава состајба во која е Интер било кој од нив да дојде. Ајде едино Чоло ако ептен се чуствува приварзан кон Интер ама и тоа тешко дека многу му влијае. Конте па ич нема да е логично да дојде по 1 сезона со Челзи каде што е шампион моментално и си има голем буџет од поголема слобода при носење на играчите која што ја имаа менаџерите во Англија. Па дури и Покетино би ми било чудно да дојде пошто и тој има една од најдобрите сезони со Тотенхем а и плус секад добива доста солиден буџет за трошење. Мислам дека Блан е една од најреалните опции а можеби и најдобар избор.Експериментирања со Спалети и слични на него воопшто не му требаат на Интер во ваков период.
I feel the same :D И ја да сум на нивно место, не би дошол у оваа скапаница. Јака му душа на идниот тренер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.009
Neznam kolku si u tek so nastanite, vrakanjeto na Konte vo Italija se spomenuva najmnogu radi familijarni pricini, odnosno, kerkata i zena mu ostanaa da ziveat vo Italija, trebale za vreme na boziknite praznici da se preselat u London ali nisto od toa ne ispadnalo i najverojatno ke ostanat i ponatamu da ziveat u Italija, inaku sekako nema apsolutno nikakva logika od fudbalski pricini da si zaminuva od London.
Tuka treba da ja gledas logikata znaci koga e u prasanje Konte.
Za Simeone neznam sto poveke sakas, neogranicen budzet ke dobie, pritisokot sveden na minimum i dolgorocen proekt, plus, sekoj uslov sto ke go postavi ke mu go ispolnat dokolku e toa mozno, od druga strana Atletiko zaostanuvaat dosta pozadi barsa i real, letovo nema da mozat da kupuvaat igraci zasto jadea ban, grizman najverojatno ke si zamine taka da ako veke nekad saka da doe u Inter, ova mu e najidealnata prilika, sledna mozebi nema ni da ima veke.
Poketino mislam deka radi reda e spomnat, Spaleti e zadnja opcija, ali u momentov pak ke recam, sve se bazira na spekulacii i ne treba mnogu da se potpirame na istite, suning znaat sto pravat, klubot go prevzemaa posle letniot preoden rok, dobija garancii od fifa i uefa za investiranje na transfer pazar so inter i vishe od zimoska pocnaa so nosenjeto na galjardini koj e poln pogodok, sega od nikade go dovedoa i Sabatini a do negoviot angazman mislam deka nemase nikakov muabet za takov manevar, taka da pozadi golemata zavesa sto tocno se slucuva ne mozeme da znaeme u momentov, moze veke i imaat dogovoreno trener, kojznae ...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Neznam kolku si u tek so nastanite, vrakanjeto na Konte vo Italija se spomenuva najmnogu radi familijarni pricini, odnosno, kerkata i zena mu ostanaa da ziveat vo Italija, trebale za vreme na boziknite praznici da se preselat u London ali nisto od toa ne ispadnalo i najverojatno ke ostanat i ponatamu da ziveat u Italija,
На последниов натпревар на Стемфорд Бриџ беа жена му и ќеркичката кои му дадоа поддршка во неговата работа... А богами како збориш трогателно демек се одалечени милијарди километри и за нивно видување треба да сменат 3 авиони, 2 брода и 4 воза... А всушност за 2-3 часа со авион се стигнува од Италија до Англија

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Inace ako inter ne sakaat da eksperimentiraat ke odat so spaleti, sigurno cel ke im e stabilizacija i plasman vo ls, a toa mozat da go dobijat ao iskusen italijanski trener, i toa ke go napravat.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Знаеш дека клубот ти е на самото дно кога фанови на најлутиот ривал ти бараат солуции за да се опраи :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Знаеш дека клубот ти е на самото дно кога фанови на најлутиот ривал ти бараат солуции за да се опраи :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Па мора некако да се вратите горе, за после пак да ви посакуваме да паднете надолу :D

Не, сериозно мислам дека доволно беа овие 6 сезони по ред како reality check за Интер и доволно ни беа нам да се заситиме, па сега време е мислам заедно со комшиките барем да се направи еден обид полека да се вратат во колосек. Иако искрено, јас не сум оптимист за такво нешто, пред се заради периодот во кој паднаа двата тима, ова беше можеби најлошо време во фудбалот да се падне, еве го и Јунајтед е пример, не можат и тие 4 сезони по ред да се состават. Претешко е денеска целосно да се реформира еден клуб, има многу пречки. Решението според мене треба да се бара во ангажирање играчи кои не се многу скапи, но кои знаат да даваат максимум од својот капацитет, па макар на почетокот бил и онака просечен.

Kajgana Shop

На врв Bottom