Фан Клуб: Интер

Ајде Де Бур си отиде и сеа ..... Тохир еден тренер сака, кинезите друг, Киа трет па и Морати форсира. Па пуши кур бе ти ебам тоа сенилната будала. И оној Тронкети на кур да го набијам и него Здравје Радово и Ариљеметал поише пари даваат од него он ќе обесуе. А и Занети и тебе да ти ебам жената пичка една без карактер. Ама не Де Бур е проблемот.
Мртваци ко Броз, Ханда, Едер и сеоска финта Перишиќ и Кондо шо од сите утакмици шо ги изигра 20 мин. да ги собереш изигра ко шо треба ќе глумат шерифи. Еееее се да ви ебам. Веки до крај на сезона и после 15 играчи у аут и Блан евенутално Мурџо пошо после фијаското со Јунајтед ниеден сериозен клуб не би го земал па еве му шанса да се врати.

@Castiel

Види вака,за се што пиша апсолутно си во право..јасно ми е дека треба да се има некаков концепт за тоа кој играч каква улога треба да има во тимот и дали можи да се вклопи во истиот тим.

Затоа тренерот треба да биди повеќе време со екипата за совреме да ги дознае нивните карактеристики,добри и слаби страни..кој е физички спремен,кој е легач,кој се глупира....Разбирам дека Де Бур беше донесен во август и неможеше веднаш да се вклопи бидејќи не го познава Италјанскиот фудбал и самите играчи кои му беа на располагање.

Јасно е дека Интер неплански ги потроши парите без да обврни внимание на дефанзивниот ред и првично на бекојте,тука му беше аматерска грешка на управата каде купи двајца просек бекој (Ерик и Ансалди) за подоцна едниот да го пуштат на позајмица:facepalm: а тренерот што ги водеше подготовките да го отпуштат во Август ..вакви работи не се случуваат во Брегалница Штип што е уште еден показател дека Интер функционира катастрофално внатрешно како клуб.

Едноставно гледам субјективно малце(можеби и повеќе) што се однесува до квалитетите на тимот бидејќи ми се скурчени сите екипи од Италија(посебно овие малите) со оглед на тоа што не вложуваат којзнае колку во нивните тимови и пак се тврд орев и неможат да се добијат..а онде Интер цело богатсво троши за да се справува лесно со таквите екипи како Аталанта и Сампдорија кои немаат сол во очи да си фрлат и играат со 35 годишни играчи во прва постава.
Џони брат не глеаш само една година калчо за да не ти бидат јасни некои работи. Дури и Интер кога беше јак, па и Милан кога беше, и Јуве моментално никогаш не ги доминирале и добивале лесно овие натпревари. Пошто такви екипи се ќе се бранат со 11 души ќе ти дадат 1 гол од контра или на нејкење и оди после победи ги. Затоа не си во право кога толку многу ги потценуваш овие екипи. Секако далеку се од тимишта ама исто така далеку се од аматерски екипи кои лесно можат да се победат.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Последно уредено од модератор:
Чекајте малце другари,

Inter squad for Southampton: Handanovic, Carrizo, Berni; Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo; Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic; Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Geoffrey Kondogbia, Joao Mario and Gabriel ‘Gabigol’ Barbosa were all left off the UEFA list to avoid Financial Fair Play penalties.

Мене не ми е јасно , Габигол неможе да игра во УЕФА а повикан е за утре против Саутемптон

Да фак,,?

Чекајте малце другари,

Inter squad for Southampton: Handanovic, Carrizo, Berni; Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo; Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic; Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Geoffrey Kondogbia, Joao Mario and Gabriel ‘Gabigol’ Barbosa were all left off the UEFA list to avoid Financial Fair Play penalties.

Мене не ми е јасно , Габигол неможе да игра во УЕФА а повикан е за утре против Саутемптон

Да фак,,?
Неможат да играт ни габигол ни марио но заменскиот тренер наредил и тие исто да патуват со тимот во англија само јоветич останал поради болест нешто, тие ќе бидат присутни и ќе тренират со тимот но нема да настапат бидејќи се непријавени.

Поради проблеми со визата Јоветиќ останал во Милано а другиве иако не пријавени сепак ќе патуваат во Англија за да бидат со тимот.

Поради проблеми со визата Јоветиќ останал во Милано а другиве иако не пријавени сепак ќе патуваат во Англија за да бидат со тимот.
Јас па прочитав дека овој се разболел нешто грип температура оно виза не добил жалниот :)

можен состав за утре :)
14956611_1356244214387890_5830206420557338848_n.jpg

Ај да си играме криенка малку ,

Тохир и Болинброк сакале да остане Де Бур
Аусилио форсирал за Пиоли
Кинезиве ги сакале Марселињо или Хидинк
Куртонот од агент Киа го туркал Виктор Переира
А други структури у клубов кој што се подолго време таму сакале да биде Мандролини , кој патем играл порано у Интер .

Дали ова личи на клуб кој пред 6 години освои триплете со Мурињо или е министерство за труд и социала со двајца министри од различни фракции Фросина Ременска и Диме Спасов .

Па гонете се у пичку материну еј . Кој што сака си праи у клубов мислиш селска задруга сме . Интер ли е или Лепенец од трета лига

Ај да си играме криенка малку ,

Дали ова личи на клуб кој пред 6 години освои триплете со Мурињо или е министерство за труд и социала со двајца министри од различни фракции Фросина Ременска и Диме Спасов .

Па гонете се у пичку материну еј .

This .. :pos:

Штета оној педерон не е модератор одамна иначе ја би го напнал да ве банува сите што јадете гомна за Икарди.

Демек сега со голот се извади за некни што ја промаши шансата против Сампдорија?..треба да ви влези еднаш во глата дека Лига на Европа и Купот на Италија се споредни натпреварувања за клуб како Интер и на овие натпревари треба да се комбинира составот и да се испробваат други играчи а не да се трескаме од земја ако победиме некоја си мочана екипа од Англија..

Интер ионака нема квалитет да ја освои ЛЕ па треба сите сили да се насочат кон Сериа А,а таму тој вашиот Икарди на еден натпревар ќе се посери од радување дека дал гол а потоа на три натпревари го нема и промашва зицери.

Не се битни и ефективни победите во ЛЕ и во Купо кога во Сериа А неможиме никој да тепаме..треба ЛШ да се игра а со ваква игра ќе играме по 5 години можи ако останат Кинезите и потрошат 300 милиони за истиот временски период.

Исто како лани кога победија со Наполи во купот и се посраа од радување за во Сериа А да ни се случи бродолом против Саусоло и Карпи да му изнаебам све на онај Манчини копилето и на овие Стефан и Џонтра што го бранеа..со камшик двата би ги тепал(и тебе исто).:icon_lol:

Немате поима вие колку бода иаме изгубено поради зицерите на Икарди, секоја утакмица промашува по 2-3 зицери и заради тоа губиме бодови.
Да го продадеа Икарди за 25 милиони во Наполи сеа може ќе бевме прво место. ;);););););););););););););););););););););)

Демек сега со голот се извади за некни што ја промаши шансата против Сампдорија?..треба да ви влези еднаш во глата дека Лига на Европа и Купот на Италија се споредни натпреварувања за клуб како Интер и на овие натпревари треба да се комбинира составот и да се испробваат други играчи а не да се трескаме од земја ако победиме некоја си мочана екипа од Англија..

Интер ионака нема квалитет да ја освои ЛЕ па треба сите сили да се насочат кон Сериа А,а таму тој вашиот Икарди на еден натпревар ќе се посери од радување дека дал гол а потоа на три натпревари го нема и промашва зицери.

Не се битни и ефективни победите во ЛЕ и во Купо кога во Сериа А неможиме никој да тепаме..треба ЛШ да се игра а со ваква игра ќе играме по 5 години можи ако останат Кинезите и потрошат 300 милиони за истиот временски период.

Исто како лани кога победија со Наполи во купот и се посраа од радување за во Сериа А да ни се случи бродолом против Саусоло и Карпи да му изнаебам све на онај Манчини копилето и на овие Стефан и Џонтра што го бранеа..со камшик двата би ги тепал(и тебе исто).:icon_lol:

Реално моеш да клекнеш само и моликава да ми ја дувнеш, ти ебам тоа стоногото Јети :LOL:

Како можи бе судијата да свирни онаков пенал..одма 7.9 и нека паузира 3 натпревари да му ебам аматерот..онакви пенали во Велешта не се свират не пак овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom