Фан Клуб: Интер

Полушанса, добар си... 10 удари во гол, 8 гола ама тоа од 1 метар што го утна голот не се важи сепак е полушанса. :icon_lol:

Тоа де, една, таа е.. сеа ќе ја напраиш као да се 10, класика, Дарко уфо на дело.

Во ваков очаен интер во ситуација која не бил 30години, ти да плукаш по двата најдобри играчи ( Икарди и Самир) треба или да лечиш некаков комплекс или да имаш мало куре, трето нема.

Во ваков очаен интер во ситуација која не бил 30години, ти да плукаш по двата најдобри играчи ( Икарди и Самир) треба или да лечиш некаков комплекс или да имаш мало куре, трето нема.
Ајде може да се каже дека јас плукам по Икарди иако тврдам дека е добар играч значи имам некаков комплекс а Џонтра плука по Самир он сигурно има мало куре.

Гњока човече седи и ја гледа топката, Ранокија да не го ни коментирам... цц[DOUBLEPOST=1478208940][/DOUBLEPOST]Циркус

И не знам, Знаети мисирон седи на трибини ги гледа Ранокија и Нагатомо и уште потпишува нови договори со нив, Нагатомо годинава потпиша :facepalm:

Како нема отпуштање играчи ко што има тренери не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1478209985][/DOUBLEPOST]Едер, Нагатомо, Ранокија, Мело, Дамбо, Сантон сите топтан у Кина и ајт у пизду матер...

Последно уредено од модератор:
И сега што заклучивме не е до тренерот до играчите е , глупаците немат појма од играње фудбал јас незнам овие кинезиве дали мижат или со душа чекат трансфер период и да ги испадат.

Веќе од поразот со Аталанта си еба мајката сезоната..не знам што пцуете..тое сфатете дека играчите на Интер се пички и дека клубот е проколнат..не 100 туку 500 милиони да потрошат пак исти раштиман циркуз ќе бидат..џабе

Ахахха види го начитанион Нагатомо шо праи бе цццц - Да бог да кондуктер у Мак.. Железници бил до крај на живот и да им се извинуе на патници што возот каснел пичка му материна ќорава.

Коментаториве на мтв да ти е ќеф да ги слушаш, демек не се замара интер толку за ЛЕ као калчото е приоритет , таму 12ти овде последни. топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom