Фан Клуб: Интер

Ајде Де Бур доста ти беше. Ај мрш од Интер и земи си го Брозовиќ со себе. Што прави Брозовиќ ќе ми објасни некој? Пијан ли доаѓа на утакмици бе? ШТО Е ОВА БЕ АЛОООООО ШТО Е ОВА????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Топка преку центар не можат да изнесат, само долги топки рогаат :facepalm:
Јас послаб Интер во живот не сум гледал...
Мизерија

Aко знае еден од овие кај тера еве на, од Де Бур па до Икарди кој е тотално изгубен и за шансата на Перишиќ се отвори позад 2 играчи на Аталанта... Само Хандановиќ игра моментално.

Мрзам што ке го кажам ова,ама Манчини беше стивен хокинг за ова говедово што ни е на клупа моментално

Нека прави тројна замена Кандрева, Барбоса и Банега ако сака да ја спаси утакмицава. Топка не фативме бе алоо.

Ќе направи сеа Паласио, Гнокури и Анслади и ќе ја спаси.[DOUBLEPOST=1477229591][/DOUBLEPOST]Каков штоп на Икарди ја залепи за копачка... едно 7 метри од него.

Многу бе нервоза кај тие играчите шо и е ? непотребни фаули, фаул на голман што ја има веќе топката, зашо зашо така?
Сигурно има некоја караница со тренер-играчиве, неможе вака, Едер , Икарди и Перишич ништо да не можат да направат, пуф.

Последно уредено:
Медел тотално фудбалски неинтелегентно суштество, се додека е тој стартер Интер на средина ќе биди чорба, ко да играме со играч помалце. Сите задни везни во екипа се подобри од него.

Првата 4-0 тепавме и сега чуваме резулатат :place:
Гасперсон го надигра и го посрамоти во полувремево на Франк
Има цело полувреме да си ја спаси работата...
Што е до мене нека изгубат и нека го избркаат кретенов
Нека бери лалиња во Холандија, да му ебам КЛОМПИТЕ

Ќе направи сеа Паласио, Гнокури и Анслади и ќе ја спаси.[DOUBLEPOST=1477229591][/DOUBLEPOST]Каков штоп на Икарди ја залепи за копачка... едно 7 метри од него.
Ке дадеш експертиза околу играва на Брозович полувремево?

Му посакувам излечива болест на Брозовиќ, полека и стихијно да умира и да се распаѓа, да се мачи до последниот здив. КРВТА ДА ТИ ЈА ЕБАМ У ПИЧКА КОПИЛЕ СМРДЛОСАНО, АБЕ ГНИДО ЕДНА МИЛИОН ЛУЃЕ ГО НОСЕЛЕ ДРЕСОТ НА ИНТЕР АМА НИТУ ЕДЕН НЕ СЕ ПОНАШАЛ НА ТЕРЕН КАКО ТЕБЕ, СВИЊО МРТВА КРВ ТИ ЕБАМ НЕСПОСОБНА. МАРШ ОД ИНТЕР ОЧИ ДА НЕ ТИ ГЛЕДАМ.

Ке дадеш експертиза околу играва на Брозович полувремево?
Добро бе Брозовиќ ви е проблем во Интер? Абе гледате фудбал или? Што кур направи Икарди бе од 6 пасови имаше 7 неточни, што кур направи било кој играч па за Брозовиќ лично да се фаќаш? Сите се тиња од кловнот Бозо до недопирливиот 111 милионски Шупак. Никаква поставеност никаква идеја, никаква игра се е 0.

Банега ни е пола екипа, без него нема кој да повлече напред. Медел 100% точни подавања, сите кон назад лол. Толку да се нема систем на игра јас не сум видел. Комплетно сме неутрализирани а за ова е вината во голема мера во еднодимензионалниот напад на Де Бур. Затвори ги Перишич и Едер и чао пријатно, нема кој да нафрла за Икарди. ГГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom