Фан Клуб: Интер

Сместа би го отпуштил, уште пред да влезе у соблекувална. Ова е ебавање у здрав мозок, не е можно ова да се дешава жими се најмило.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Да не се знае кој е по нездрав највисокот раководство на тимот, Манчини и неговите соработници или навивачите. Да ти ебам пичките од навивачи курвичиња ќе фрлаат скутери само коа ќе дојде борба за опстанок, абе земи влези им у сред простории.

Очаен состав извади, како може Јоветиќ, кок бепе најдобар кога играше (последните 2 утакмици) да ти е на клупа?

Манчини, гони се од Интер, мршник еден!

ШТО Е ОВА БЕ ШТО Е ОВА БЕ ШТО МУ Е НА ОВОЈ ГОЦЕ БРИЦО БЕ ШТО МУ Е БЕ КРВ МУ ЕБАМ ЗАЛЕДЕНА АБЕ АЛООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ДАЛИ СИ НОРМАЛЕН БЕ КОЈ Е ОВОЈ СОСТАВ ДА ТЕ СОСТАВАВУВААТ НА ХИРУРГИЈА , ЛЕЛЕ ШТО НАПРАИ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА СО ШТО СОСТАВ ИЗЛЕЗЕ НЕ МОЖЕ ВОЛКУ ДА СИ УДРЕН У ГЛАВАТА ЕДНОСТАВНО НЕ МОЖЕ.ПА ЗА ШТО КОЈ КУРААААААААААААЦ ГИ БАРАШЕ ЈОВЕТИЧ И ЉАИЧ ДА ТИ ЕБАМ СВЕ НАЈМИЛО,КЕРКАТИ КИНЕЗИ У АВТОБУС ДА ЈА ЕБАТ.АБЕ ДАЛИ ИМА 2 ГРАМА МОЗОК ШТО ПРАИ БЕ.Не бе шок е ова дефинитивно,џабе ги тепавме наполи само кур скршивме 3 дена се понадевавме

Да му ебам мајката и цецето на овај неписмениов играч, до утре да умрит овај нашиов таканаречен тренер и да им ебам се и на Тохир и на овие навивачиве од Интер, кои освем кореграфија и да свират по играчи, за кур ги биват. Абе оди влезете му канцеларии дома му кај Тохир и Манчини, ебете им се, 5 години не ебет со проекти и стадион и ФФП и пичкус мајчина претседателиве на клубов, тие некој кореграфии кур се тресе во ладна вода прават.

И да си ебам јас глата шо се нервирам и губам живци за клубов, ко појќе од пола играчи ги мразам.

Толку.

А таман си реков имаме шанси и за квалификации за ЛШ... пак ја ебаа! :facepalm::facepalm::facepalm:

#NeSmeProsek

Просек е тренерот, играчите и потенцијалот се далеку од просек...

Просек е тренерот, играчите и потенцијалот се далеку од просек...

Дај бе не ме дупи брааат!
Не велам дека Манчини е класа тренер, шупак е, се виде, ама со овој тим... ц.

Сигурно дека 90 минути не играат строго по инструкциите од тренерот.

Ни фали креативец во средина, фудбалер со добар дриблинг, брзина, пас... Се до тогаш не сме ништо фазла од просек. И смешно е да се расправаме околу тоа, пошто не можи ти да имаш потенцијал за многу повеќе од просек, а цела сезона демонстрираш нешто сосем спротивно (изгубеност, дезориентираност, безидејност...)

Можда грешам, не се правам и не се сметам за стручњак, али не можам да имам разбирање спрема тим кој е мртов на секое поле, а за сето тоа буквално целата кривица да ја фрлам само на тренерот!

Ни фали креативец во средина, фудбалер со добар дриблинг, брзина, пас... Се до тогаш не сме ништо фазла од просек. И смешно е да се расправаме околу тоа, пошто не можи ти да имаш потенцијал за многу повеќе од просек, а цела сезона демонстрираш нешто сосем спротивно (изгубеност, дезориентираност, безидејност...)

Можда грешам, не се правам и не се сметам за стручњак, али не можам да имам разбирање спрема тим кој е мртов на секое поле, а за сето тоа буквално целата кривица да ја фрлам само на тренерот!
Tи си луд... само толку ке ти кажам, да ги имаш Јоветиќ, Љаиќ, Икарди, Едер, Перишиќ и да не можеш да ги уиграш, Кондогбија да не го интегрираш цела сезона треба да си лудак...

Меси, Нејмар, Суарез да не ги одмараат? Ама не можам сеа да се објаснувам. Интер е на оваа позиција само поради еден човек кој не знае да уигра тим и не знае да подели задачи.

Исто како во маало кога ќе се соберат најдобрите дриблачи и играчи и сите играат напад и не трчаат, тогаш ќе губат и од дупло послаби, нормално...

Ама џабе не може да ви се објасни на вас, вие сте луѓе од типот ''Што Барселона? И јас можам на нив да им бидам тренер''.

Види, не дека тимов има квалитет да освои ЛШ, ама има квалитет да тепа мртви екипи ко Карпи и Џенова. Зошто побогу не ги стави Љаиќ и Јоветиќ во првиот тим денес? Зашто ги избаци Мело и Медел во средина, најнекреативните играчи на светот? Нели можеше да искочи со Медел-Брозо и пред нив Перо-Јојо-Љаиќ и Икади во напад? Можеше, ама треба ли дедо Паласио да игра, треба ли УФЦ борачот да игра? Треба нормално, да му истребам се женско у фамилија.

Жими се, не се праам нит стручњак нит па сум стручњак, ама пичка му матер бе, од авион се гледа дека тимов има поголем потенцијал од ова смрдливо 4то место.

Само еден Господ знае зошто копилето не го ставаше Љаиќ во Јануари и Февруари, само Исус знае зошто сега не ги стави Љаиќ и Јојо од првата минута и само еден БОГ знае што фикс идеи има во главата. Го бранев скоро цела сезона, нормално за мене оваа сезона беше успех и пласман во ЛШ иако многу се полетаа по титула после стартните 5-0-0, али ова е веќе претеризам. Кур ме боли дали ќе донесат поасален или не, он покажа дека не може да го извади максимумот на овој тим, нек си ебе мајката. И дај Симеоне нека освои се живо со Атлетико сезонава и нека дојде кај нас.

Се виде у одредени мечеви за што се способни играчите кога мотивацијата е на високо ниво, можат со било кој да се носат и да се надигруваат, проблемот кај Манчини е што он се адаптира на секој противник посебно, читав за ова пред некој месец ко критика претежно зашто Претерува, премногу комплицира, навлегувал у детали цепидлачел, се консултирал со некој од раи спорт, за статистики за све до најситен детал бла бла бла и после глеаш што следи на терен и си имаш мал милион прашалници у глава ...

Не иде со една иста филозофија туку се адаптира на противник макар се викале и фросиноне, ужас, УЖАС, затоа и во одредени мечеви стартуваше со тројца стопери. Измениве денес еј, стартувањето на Паласио, невадењето на Паласио, дефинитивно си го испиша сам отказот денес, нек се гони у три лепе и веќе никад нека не се враќа во Интер. Во заблуди е, има искривена реалност, не ги гледа работите ко секој нормален човек, забеган е, фудбалски ретардиран и заостанат, клинички случај е и јака им душа на оние на кои ке им се накалеми у иднина.

Дај организирајте се со @Ibrakadabra (не ме тагнувај нит цитирај, џабе ќе се караме :D ) идете негде у кафана, ја ќе дојдам ќе испијам 100 ракии и ќе платам цела сметка.

Абе мртва мајка да ти ебам у пичка, да ти ебам све што си имаш у фамилија, ти ебам лузерски менталитет, да ти ебам екипата пичкарска да ти ебам, море мрш у пичку матер крфта да ви ебам најмила. цццццццццццццццццц абе не е можно ова, кој ти е овој состав бе кој си ти. Ај кој кур ти ебам мајката.
Нема што тука више, го поштувам многу за тоа во минатото, јебига како така битно донесе титули, ама ова сеа што го праи ги поминува сите граници на разумно размислување и делување. Нема каки курац проекти пичкин кадилак, одма отказ на крај на сезона, боље ќе знам дека со Монтела ти е максимум 4то место или со тој цвикерашот од Сасуоло исто него вака Манчини да ме вади од такт. Ова е чао денеска, нема ти што на куров ми да бараш ЛШ куров ми карики, ајт у курац мрш у курац таму у Зенит и шутрипичкематерине.

Ќе иделе они до крај да се борат за ЛШ море да ви ебам све мртво што си имате, со петли не можете да се борите, за ЛШ ќе се борат да ве борат сумо борачи да ви ги борам мајките у спална. Крф да ви ебам мртва.

Tи си луд... само толку ке ти кажам, да ги имаш Јоветиќ, Љаиќ, Икарди, Едер, Перишиќ и да не можеш да ги уиграш, Кондогбија да не го интегрираш цела сезона треба да си лудак...

Меси, Нејмар, Суарез да не ги одмараат? Ама не можам сеа да се објаснувам. Интер е на оваа позиција само поради еден човек кој не знае да уигра тим и не знае да подели задачи.

Исто како во маало кога ќе се соберат најдобрите дриблачи и играчи и сите играат напад и не трчаат, тогаш ќе губат и од дупло послаби, нормално...
Ама џабе не може да ви се објасни на вас, вие сте луѓе од типот ''Што Барселона? И јас можам на нив да им бидам тренер''.

Оти сеа така велиш... :/?
Демек не знаеме која е улогата на тренерот во тимот и колку е битна.

Ете реков, тежок глупак испадна овој Манчини. Не знам дали стварно по негова заслуга се "упропастија" неколку фудбалери за кои верувавме дека ќе играат јако, или не, ама батинава не се истакнаа во такво светло како што очекувавме. Пр. Кондогбија, типов не ја оправда парата за која што беше донесен, донекаде и Јоветич го немаше во многу утакмици, лани Шакири... :/

Ама и не можам бе да го гледам бе овај Брозович, старно не можам да го поднесам. Поим ми е за ретардиран просек на фудбалер. Па фудбалот не е бе само во една утакмица да играш добро, да правиш асистенции и голиви да даваш, ти треба континуитет со тоа, а фудбалериве една утакмица ја играат солидно 5 не знаат кај тераат.
А и не можам да се навикнам од Снајдер во срединава да гледам фудбалери од овој тип на Броз.

Ок, на исто сме, Манчини ти ја еба и оваа...
Ко така Тихо ВАШ е на потег сеа, ајфе клоците!
А и него ако ми го браните сфршивме работа!
Ајде... колку бил добар, колкава пара на долгови ни покрил, не се гради тим во 5-6 години, и сето то во "".

Дај организирајте се со @Ibrakadabra (не ме тагнувај нит цитирај, џабе ќе се караме :D ) идете негде у кафана, ја ќе дојдам ќе испијам 100 ракии и ќе платам цела сметка.

Абе мртва мајка да ти ебам у пичка, да ти ебам све што си имаш у фамилија, ти ебам лузерски менталитет, да ти ебам екипата пичкарска да ти ебам, море мрш у пичку матер крфта да ви ебам најмила. цццццццццццццццццц абе не е можно ова, кој ти е овој состав бе кој си ти. Ај кој кур ти ебам мајката.
Нема што тука више, го поштувам многу за тоа во минатото, јебига како така битно донесе титули, ама ова сеа што го праи ги поминува сите граници на разумно размислување и делување. Нема каки курац проекти пичкин кадилак, одма отказ на крај на сезона, боље ќе знам дека со Монтела ти е максимум 4то место или со тој цвикерашот од Сасуоло исто него вака Манчини да ме вади од такт. Ова е чао денеска, нема ти што на куров ми да бараш ЛШ куров ми карики, ајт у курац мрш у курац таму у Зенит и шутрипичкематерине.

Ќе иделе они до крај да се борат за ЛШ море да ви ебам све мртво што си имате, со петли не можете да се борите, за ЛШ ќе се борат да ве борат сумо борачи да ви ги борам мајките у спална. Крф да ви ебам мртва.

Со што ќе плати сметка пуст, очаен и беден изговор за човек како тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom