Фан Клуб: Интер

Манчини за 4 години потроши помалку пари од ЛвГ што има сега потрошено во Јунајтед, на кој ова му е четврти преоден рок. Потроши пари али си освои титула, слатка за него и за сите (тамошни) навивачи на Сити, после 50 години мислам.

Глеј бе и после не било со пријатели истото го кажав и јас, ниту едно лајк4е, а ти.. :(

Итар си ко лисица,курот ми го исцица!Го забораивте ова [emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Јас од лани тука јадев лајна дека Манчини е многу лош тренер и кога тогаш неговата неспособност и нестручност ќе излези на виделина..не дека ние имаме којзнае каков тим ама овај со неговите(не)замисли уште толку ги лимитира играчите и нормално после ќе дава изјави дека тој ќе постигнел гол што индиректно ги навредува играчите и ствара лоша атмосфера..како од вчера да е тренер а не 13-14 години да му ебам непсособниот..

Со Манчини кога бевме најквалитетни во 2007-2008 сезоните неможевме 1/8 финале да поминиме а во 2006 испаднавме од Виљареал бидејќи чоекот тактички е тотална нула и ништо не знае на играчите да му пренеси освен играјте како што знаете..игра никаква немавме тогаш освен Мајкон кога ја рогаше напред до Ибра и напаѓачите па овие се снаоѓаа како што знаеа..нешто слично како сега само што немаме асолен бек да повлечи па Љаич изгледа како осамен и нема со кој да проигра...тотална була е Манчини и не ме изненадуваат овие резултати воопшто

Иди спиј малце, вечер си трета.
druze-ne-znam.jpg

Гуарин во Шангај за 11 милиони+бонуси.

Интер ќе тргне по Едер и Соријано,а Ранокија ќе оди во Сампдорија,а на негово место најверојатно се враќал Роландо

Лол! Ќе купат напаѓач и одбрамбен играч а нас ни треба плејмејкер и десно крило. Подобро да не трошеа пари, Гуарин си беше таман за резерва, и Ранко исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom