Фан Клуб: Интер

Ханда продолжува со нас до 2019!Се надевам дека ке продолжи со јаките рамења да не вади од гомнарии како миљон пати до сеа [emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Што голман ќе беше се у рамо го гаѓаат
handa.jpg

Точно, и што помалце утакмици како онаа со Фиорентина или лани со Јувентус. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ништо од Каљери.. се умешале некои копилиња аргентински и Аусилио се повлекол пошто нејќе да си ствара дополнителни проблеми. А убаво се договориле со тие од Бока, трансфер и позајмица таму или на друго место во Италија до летоска.

Сеа ќе се трга по Едер или Лавеци.[DOUBLEPOST=1452008443][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos:

Сеа па Скај друго јавува, изгледа се повлекол тој инвестициски фонд што јадел гомна и договорот што го имал Интер со Бока си останал. Каљери ќе игра на позајмица во Болоња до летоска.
http://www.fcinternews.it/news/sky-inter-calleri-e-ormai-fatta-il-boca-chiude-osvaldo-204956

Бока го враќа Освалдо.

Последно уредено од модератор:
Никој не сака да замиме, можно е продолжување на договори со Паласио и Нагатомо.
За Ранокија има понуди од околу 10 милиони, ама тој не сака да игра во Англија, исто така не сака да се бори за опстанок со Верона :D
Ако не продадеме ништо, тешко ќе купиме нешто овој трансфер период.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Дај нека го стави Кондогбија, ќе го упропасти и ќе го дадеме за кило семки после

Ќе го стаи денеска сигурно. Брозовиќ е уште пијан, Мело е казнет. Ќе игра Кондогбија со Медел у средина а можно е и Гуарин со нив да стартува ако се одлучи на 433.
Најавен е тој состав:
Хандановиќ
Дамброзио-Миранда-Муриљо-Телес
Гуарин-Мело-Кондогбија
Перишиќ-Икарди-Љајиќ

Ќе го стаи денеска сигурно. Брозовиќ е уште пијан, Мело е казнет. Ќе игра Кондогбија со Медел у средина а можно е и Гуарин со нив да стартува ако се одлучи на 433.
Најавен е тој состав:
Хандановиќ
Дамброзио-Миранда-Муриљо-Телес
Гуарин-Мело-Кондогбија
Перишиќ-Икарди-Љајиќ
Мело е казнет.

INTER (4-3-3): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo; 77 Brozovic, 17 Medel, 7 Kondogbia, 44 Perisic, 9 Icardi, 22 Ljajic.

A disposizione: 30 Carrizo, 5 Jesus, 8 Palacio, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 12 Telles, 13 Guarin, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 97 Manaj.

Знаеш дека не е местена кога стартува со овие бекови хахаха

Што е со Јојо? Влечи некоја повреда? Некако многу често почна да ја грее клупата...

Што е со Јојо? Влечи некоја повреда? Некако многу често почна да ја грее клупата...
Го ротира често пошто уште не е 100% фит и уште не е у форма.
Добро го менаџира сега за сега, нејќе да го прегори уште од старт пошто знаеме дека е лесен на повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom