Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Ханда продолжува со нас до 2019!Се надевам дека ке продолжи со јаките рамења да не вади од гомнарии како миљон пати до сеа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.419
Точно, и што помалце утакмици како онаа со Фиорентина или лани со Јувентус. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ништо од Каљери.. се умешале некои копилиња аргентински и Аусилио се повлекол пошто нејќе да си ствара дополнителни проблеми. А убаво се договориле со тие од Бока, трансфер и позајмица таму или на друго место во Италија до летоска.

Сеа ќе се трга по Едер или Лавеци.[DOUBLEPOST=1452008443][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos:

Сеа па Скај друго јавува, изгледа се повлекол тој инвестициски фонд што јадел гомна и договорот што го имал Интер со Бока си останал. Каљери ќе игра на позајмица во Болоња до летоска.
http://www.fcinternews.it/news/sky-inter-calleri-e-ormai-fatta-il-boca-chiude-osvaldo-204956

Бока го враќа Освалдо.

Последно уредено од модератор:
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Никој не сака да замиме, можно е продолжување на договори со Паласио и Нагатомо.
За Ранокија има понуди од околу 10 милиони, ама тој не сака да игра во Англија, исто така не сака да се бори за опстанок со Верона :D
Ако не продадеме ништо, тешко ќе купиме нешто овој трансфер период.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Дај нека го стави Кондогбија, ќе го упропасти и ќе го дадеме за кило семки после

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе го стаи денеска сигурно. Брозовиќ е уште пијан, Мело е казнет. Ќе игра Кондогбија со Медел у средина а можно е и Гуарин со нив да стартува ако се одлучи на 433.
Најавен е тој состав:
Хандановиќ
Дамброзио-Миранда-Муриљо-Телес
Гуарин-Мело-Кондогбија
Перишиќ-Икарди-Љајиќ

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
701
Поени од реакции
2.476
Ќе го стаи денеска сигурно. Брозовиќ е уште пијан, Мело е казнет. Ќе игра Кондогбија со Медел у средина а можно е и Гуарин со нив да стартува ако се одлучи на 433.
Најавен е тој состав:
Хандановиќ
Дамброзио-Миранда-Муриљо-Телес
Гуарин-Мело-Кондогбија
Перишиќ-Икарди-Љајиќ
Мело е казнет.

D

Darko_ufo

Гостин
INTER (4-3-3): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo; 77 Brozovic, 17 Medel, 7 Kondogbia, 44 Perisic, 9 Icardi, 22 Ljajic.

A disposizione: 30 Carrizo, 5 Jesus, 8 Palacio, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 12 Telles, 13 Guarin, 14 Montoya, 21 Santon, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 97 Manaj.

Знаеш дека не е местена кога стартува со овие бекови хахаха

R

red.devil

Гостин
Што е со Јојо? Влечи некоја повреда? Некако многу често почна да ја грее клупата...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што е со Јојо? Влечи некоја повреда? Некако многу често почна да ја грее клупата...
Го ротира често пошто уште не е 100% фит и уште не е у форма.
Добро го менаџира сега за сега, нејќе да го прегори уште од старт пошто знаеме дека е лесен на повреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom