Фан Клуб: Интер

На Бене најомилениот :D

И мене ми е најомилен тренер. Најомилен лик ми е Леонардо, али пошо он е скаут, Бенитез ми е најомилен тренер ! И би сакал да се врати у Интер :D

Кој не би сакал Рафа да се врати да ти ебам. ;)

Не,искрено не ми е јасен потегов на Морати,ја разбирам гео е скаут ама ако веќе го бркаш донеси асален тренер.

Кој не би сакал Рафа да се врати да ти ебам. ;)

Не,искрено не ми е јасен потегов на Морати,ја разбирам гео е скаут ама ако веќе го бркаш донеси асален тренер.
Ко вие коа го донесовте Алегри? Биелса е каде,каде поуспешен и попознат од Алегри тогаш

Ко вие коа го донесовте Алегри? Биелса е каде,каде поуспешен и попознат од Алегри тогаш

Можеби,ама Алегри пред да дојде во Милан 2 години по ред освојуваше награда за најдобар тренер во Сериа А,така да докажан е во Италија,а Биелса дека е каде каде поуспешен и попознат не сум сигурен башка и формацијава што ја форсира ако ја применува овде,хм. Ќе биде интересно да се види какви резултати ќе има.

Абе и Мунтари тренер да го стават,догодина си ја враќаме титулата,справи се со тоа! :D

Ако Морати милува вакви системи, Среќко Катанец би требало да е достапен :)
То је то...

Не, не, Катанец играше со три дефанзивци... Само тоа е потрошена тактика, не може да се носи со 4-3-3. Ако не сум грешка турска на времето направи бум со таа тактика, Фатих Терим беше нејзин фан, но тоа беа други времиња...

Помина времето кога се играше со 3ца дефанзивци, или пак со коректор, замисли што би се десило против една Барса, потоп.

Сеа бенитез го барате а? :пос: (ми фали знакчево)

Јас не се замарам кој ќе ни биде тренер, ако нешто сакаме да постигнеме мора да се купува и тоа квалитетно.

Баш е добар Биелса,ама не знам пак колку е кадарен за тим како Интер,тоа е прашањето.
Ако дојде Биелса,Санчез одма трча по него,а и човекот си е голем професионалец и сака слобода во трансферите како Мурињо што сакаше кога дојде во Интер,ондак нека дојде,само нека не носи идни Мунтаровци во Интер,доста ни е еден,не можеме да го избркаме.

Можеби,ама Алегри пред да дојде во Милан 2 години по ред освојуваше награда за најдобар тренер во Сериа А,така да докажан е во Италија,а Биелса дека е каде каде поуспешен и попознат не сум сигурен башка и формацијава што ја форсира ако ја применува овде,хм. Ќе биде интересно да се види какви резултати ќе има.

Абе Алегри е човекот :ROFLMAO:...Засилувањата ви ја донесоа титулата не тренерот не сери многу

Мене ми е апсолутно сеедно кој ќе дојди како тренер бидејќи знам дека ни требаат играчи...и тоа значително квалитетни играчи во средниот ред и кај бековските позиции....и да му посакам топло добредојде на новиот фан на Интер во форумот Sasuke :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom