Фан Клуб: Интер

Medel nikako, pa uste 5 milki plus melo, begaaaj, prvo, cenata mu porasna mnogu na copa amerika kade bese u timot od grupnata faza a najverojatno i u tim na prvenstvoto ke e, igra stoper inaku tamu, vo formacija so 3ca nazad, taka da samo si ja potvrduva svojata univerzalnost i ednostavno ne smeat ni da pomislat da go prodadat, pogotovo ne za takva bedna ponuda.
Vo momentov minimum 15 milki vredi.

Inace Fiorentina izvadile soopstenie kade go kritikuvaat i Inter za Salah :), demek se mesale u celava ovaa situacija i zatoa gi odbil i planiraat za toa da gi tuzat ( a chelsea izvadija dokument kade jasno stoi deka dogovorile igracot da e toj koj ke odluci kade ke saka da potpisuva u idnina koga ke zavrsi pozajmicata ), im ebam toa mamljazite ljiljakovi. Do dusa neam nisto protiv klubot ama onie pederine brakana sto im go vodat neka go zemat cel u usta komotno, odvratni se.

Inace Fiorentina izvadile soopstenie kade go kritikuvaat i Inter za Salah :), demek se mesale u celava ovaa situacija i zatoa gi odbil, im ebam toa mamljazite ljiljakovi.
Наводно, браќава имале докази дека Интер незаконски му се приближил на играчот, дури сеуште е под договор, и го наведуваат дека поради тоа им пропаднале преговорите за целосен откуп на Салах во Фиорентина. Им пратиле 2 официјални писма, едно на Салах и агентот, и едно на Интер. Па се чекало Салах на 13 Јули да се појави на подготовките, а ако не се појавел ќе ја активирале тужбата.

Дела Вале се плачковци, тоа е докажано. Секогаш други им се виновни за нивните неуспеси.

Inter a i sekoj klub ima celosno pravo da kontaktira so agentot na bilo koj igrac, on ustvari e igrac na Chelsea koj e pozajmen vo Fiorentina, ne e vo nivna sopstvenost, toa e edno, i drugo, Chelsea pred nekoj den izvadija dokument, ke go stavam podole, kade jasno stoi i e precizirano deka igracot odlucuva kade ke si prodolzi, nikade ne veli deka ke ostane vo fiorentina deka oni planiraa i chelsea da gi tuzat, pa zatoa ovie odma izlegoa so dokument, so potpisi so sve .

Chelseanews24 - A document allowing Salah to decide his future. Let Fiorentina complain at TAS.

11200763_10155698444430462_3302515454268792334_n.jpg

Овие не се нормални, имале играч кој бил на позајмица кај нив, а ќе тужеле зошто не успеале да го откупат, кога самиот играч ги одбил, свашта. Нека се гонат у ПМ.

Последно уредено:
Inter a i sekoj klub ima celosno pravo da kontaktira so agentot na bilo koj igrac, on ustvari e igrac na Chelsea koj e pozajmen vo Fiorentina, ne e vo nivna sopstvenost, toa e edno, i drugo, Chelsea pred nekoj den izvadija dokument, ke go stavam podole, kade jasno stoi i e precizirano deka igracot odlucuva kade ke si prodolzi, nikade ne veli deka ke ostane vo fiorentina deka oni planiraa i chelsea da gi tuzat, pa zatoa ovie odma izlegoa so dokument, so potpisi so sve .
Абе општо, и да не постоеше ваков договор, која е логиката што пробуваат да задржат играч кој јасно се гледа дека не сака да игра во клубот, и дека сака да си ја продолжи кариерата на друго место? Која би била ползата еве и сосила да го задржат играчот? Нешто слично беше кога плачеа по институции кога Јуве наводно им го зел од пред нос Бербатов, за на крај да се испостави дека ниту во Јуве ниту во Фиорентина заврши Бугаринот, едноставно тој си чекал понуда од Англиски клуб, која најверојатно ја доби кога се качуваше во авион за Италија.

Logikata spored mene e sledna, zasto nestata ne im se dvizat vo posakuvana nasoka a navivacite na fiorentina se dosta vatreni, glumat sega ludilo za da se opravdaat nekako i da go skrijat faktot deka ednostavno Poebaa rabota.
Aj so Inter ok, ama sto se zakanija so tuzbi i za Chelsea e toa bese dnoto, Chelsea profi im odgovorija, eve vi go dokumentot, eve vi potpisi vasi, na koja osnova ke tuzite koga samite ste dale soglasnost igracot da bira sto ke pravi vo idnina i kade ke potpise.

Зборувајте ми за Медел, о вие кајгана стручњаци што ми се смеевте пред 5-6 месеци, да не ве барам.

Зборувајте ми за Медел, о вие кајгана стручњаци што ми се смеевте пред 5-6 месеци, да не ве барам.
Во кој смисол да ти збориме?Јас што викав дека Медел не е класа играч(Под класа играч подразбирам играч прва постава во европски гигант)?Уште стојам на тоа!Вакви Фабио Гросо играчи немој да ми ги величаш жити господ!Изиграл копа Америка на некое си ниво и сеа у реал да не треба да игра и тоа со капитенска трака?Чоекот е можда стварно борец,пит во вистинска смисла на зборот,ама погледни јаките клубови какви играчи имаат на тие позиции.Волево е лимитирано за сите пари.

Во кој смисол да ти збориме?Јас што викав дека Медел не е класа играч(Под класа играч подразбирам играч прва постава во европски гигант)?Уште стојам на тоа!Вакви Фабио Гросо играчи немој да ми ги величаш жити господ!Изиграл копа Америка на некое си ниво и сеа у реал да не треба да игра и тоа со капитенска трака?Чоекот е можда стварно борец,пит во вистинска смисла на зборот,ама погледни јаките клубови какви играчи имаат на тие позиции.Волево е лимитирано за сите пари.
Sakas da kazes deka Maskerano e klasa za Medel?

Logikata spored mene e sledna, zasto nestata ne im se dvizat vo posakuvana nasoka a navivacite na fiorentina se dosta vatreni, glumat sega ludilo za da se opravdaat nekako i da go skrijat faktot deka ednostavno Poebaa rabota.
Aj so Inter ok, ama sto se zakanija so tuzbi i za Chelsea e toa bese dnoto, Chelsea profi im odgovorija, eve vi go dokumentot, eve vi potpisi vasi, na koja osnova ke tuzite koga samite ste dale soglasnost igracot da bira sto ke pravi vo idnina i kade ke potpise.
тоа е тоа,наместо да опне отказ на некој одговорен за оваа работа и тера даље Дела Вале ќе тужи :facepalm:

а дека Челзи сакале да ги тужат,не верувам,нигде не прочитав такво нешто али и они не се светци у целава работа пошто се согласиле за продолжување на позајмицата и примиле уплата за истата
Нешто слично беше кога плачеа по институции кога Јуве наводно им го зел од пред нос Бербатов, за на крај да се испостави дека ниту во Јуве ниту во Фиорентина заврши Бугаринот, едноставно тој си чекал понуда од Англиски клуб, која најверојатно ја доби кога се качуваше во авион за Италија.
ако плукање по газдите ваши за крајно педерскиот потег по медиуми за тебе значи плачење по институции онда ок (y)

ако плукање по газдите ваши за крајно педерскиот потег по медиуми за тебе значи плачење по институции онда ок (y)
Чекај малку. Бербатов во Јуве дојде? Или челнициве на Јуве го однесоа Бербатов во Фулам? Марота си ја објасна ситуацијата тогаш, дека прашале за Бербатов, и агентов негов рекол дека може да се преговара. Марота ги следи во чекор Дела Вале па да знае со кои играчи преговараат?

Дела Вале си фантазираше поточно плачеше нешто како Јуве го слегле од авион Бербатов, па како му го понудиле истиот договор што му го понудиле Фиорентина итн. И Марота кажа дека не знаеле дека играчот се договорил со Фиорентина, бидејќи агентот на Берба му кажал на Марота дека Берба нема одлучено каде ќе ја продолжи кариерата. Кој е тука крив? Агентов ако им кажел на Јуве дека Берба е во напредни разговори со Фиорентина, тогаш Марота ќе се повлечеше, нешто што го направи кога дозна дека е така. И затоа на крај заврши во Фулам.

Е сега, најверојатно толку се способни Дела Вале да договорат играч, каков што е случајов и сега со Салах, па на крајот нивната неспособност ја префрлаат на други. Се некој друг му е виновен кога ќе им пропадне трансферот.

А, Дела Вале поднесоа жалба која им беше ОДБИЕНА од КОНИ (Италијански олимписки комитет) против Јувентус заради тој случај.Или КОНИ не е институција?

АУ ЏОНКАЦ У СРЦЕ ТЕ УДРИ СО ПОСТОВ,НАВАЛИ СЕГА БРАТЕ ТВОЈ Е СИОТ :D

Nemoj ziti gospod,mi se stresoa mudava i od tebe a i od forum djedajot sto go citirav [emoji2]
чекај чекај само да го види постот и да се отрезни после бурната ноќ,нема да знаеш каде да се криеш [emoji14]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom