Ѓорче 1932
тој сум...
Дуда нов играч на Интер,а Галата се интересира за Медел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно, браќава имале докази дека Интер незаконски му се приближил на играчот, дури сеуште е под договор, и го наведуваат дека поради тоа им пропаднале преговорите за целосен откуп на Салах во Фиорентина. Им пратиле 2 официјални писма, едно на Салах и агентот, и едно на Интер. Па се чекало Салах на 13 Јули да се појави на подготовките, а ако не се појавел ќе ја активирале тужбата.Inace Fiorentina izvadile soopstenie kade go kritikuvaat i Inter za Salah, demek se mesale u celava ovaa situacija i zatoa gi odbil, im ebam toa mamljazite ljiljakovi.
Абе општо, и да не постоеше ваков договор, која е логиката што пробуваат да задржат играч кој јасно се гледа дека не сака да игра во клубот, и дека сака да си ја продолжи кариерата на друго место? Која би била ползата еве и сосила да го задржат играчот? Нешто слично беше кога плачеа по институции кога Јуве наводно им го зел од пред нос Бербатов, за на крај да се испостави дека ниту во Јуве ниту во Фиорентина заврши Бугаринот, едноставно тој си чекал понуда од Англиски клуб, која најверојатно ја доби кога се качуваше во авион за Италија.Inter a i sekoj klub ima celosno pravo da kontaktira so agentot na bilo koj igrac, on ustvari e igrac na Chelsea koj e pozajmen vo Fiorentina, ne e vo nivna sopstvenost, toa e edno, i drugo, Chelsea pred nekoj den izvadija dokument, ke go stavam podole, kade jasno stoi i e precizirano deka igracot odlucuva kade ke si prodolzi, nikade ne veli deka ke ostane vo fiorentina deka oni planiraa i chelsea da gi tuzat, pa zatoa ovie odma izlegoa so dokument, so potpisi so sve .
Во кој смисол да ти збориме?Јас што викав дека Медел не е класа играч(Под класа играч подразбирам играч прва постава во европски гигант)?Уште стојам на тоа!Вакви Фабио Гросо играчи немој да ми ги величаш жити господ!Изиграл копа Америка на некое си ниво и сеа у реал да не треба да игра и тоа со капитенска трака?Чоекот е можда стварно борец,пит во вистинска смисла на зборот,ама погледни јаките клубови какви играчи имаат на тие позиции.Волево е лимитирано за сите пари.Зборувајте ми за Медел, о вие кајгана стручњаци што ми се смеевте пред 5-6 месеци, да не ве барам.
Sakas da kazes deka Maskerano e klasa za Medel?Во кој смисол да ти збориме?Јас што викав дека Медел не е класа играч(Под класа играч подразбирам играч прва постава во европски гигант)?Уште стојам на тоа!Вакви Фабио Гросо играчи немој да ми ги величаш жити господ!Изиграл копа Америка на некое си ниво и сеа у реал да не треба да игра и тоа со капитенска трака?Чоекот е можда стварно борец,пит во вистинска смисла на зборот,ама погледни јаките клубови какви играчи имаат на тие позиции.Волево е лимитирано за сите пари.
тоа е тоа,наместо да опне отказ на некој одговорен за оваа работа и тера даље Дела Вале ќе тужиLogikata spored mene e sledna, zasto nestata ne im se dvizat vo posakuvana nasoka a navivacite na fiorentina se dosta vatreni, glumat sega ludilo za da se opravdaat nekako i da go skrijat faktot deka ednostavno Poebaa rabota.
Aj so Inter ok, ama sto se zakanija so tuzbi i za Chelsea e toa bese dnoto, Chelsea profi im odgovorija, eve vi go dokumentot, eve vi potpisi vasi, na koja osnova ke tuzite koga samite ste dale soglasnost igracot da bira sto ke pravi vo idnina i kade ke potpise.
ако плукање по газдите ваши за крајно педерскиот потег по медиуми за тебе значи плачење по институции онда окНешто слично беше кога плачеа по институции кога Јуве наводно им го зел од пред нос Бербатов, за на крај да се испостави дека ниту во Јуве ниту во Фиорентина заврши Бугаринот, едноставно тој си чекал понуда од Англиски клуб, која најверојатно ја доби кога се качуваше во авион за Италија.
Чекај малку. Бербатов во Јуве дојде? Или челнициве на Јуве го однесоа Бербатов во Фулам? Марота си ја објасна ситуацијата тогаш, дека прашале за Бербатов, и агентов негов рекол дека може да се преговара. Марота ги следи во чекор Дела Вале па да знае со кои играчи преговараат?ако плукање по газдите ваши за крајно педерскиот потег по медиуми за тебе значи плачење по институции онда ок![]()
АУ ЏОНКАЦ У СРЦЕ ТЕ УДРИ СО ПОСТОВ,НАВАЛИ СЕГА БРАТЕ ТВОЈ Е СИОТВо кој смисол да ти збориме?Јас што викав дека Медел не е класа играч(Под класа играч подразбирам играч прва постава во европски гигант)?Уште стојам на тоа!Вакви Фабио Гросо играчи немој да ми ги величаш жити господ!Изиграл копа Америка на некое си ниво и сеа у реал да не треба да игра и тоа со капитенска трака?Чоекот е можда стварно борец,пит во вистинска смисла на зборот,ама погледни јаките клубови какви играчи имаат на тие позиции.Волево е лимитирано за сите пари.
Nemoj ziti gospod,mi se stresoa mudava i od tebe a i od forum djedajot sto go citirav [emoji2]АУ ЏОНКАЦ У СРЦЕ ТЕ УДРИ СО ПОСТОВ,НАВАЛИ СЕГА БРАТЕ ТВОЈ Е СИОТ![]()
чекај чекај само да го види постот и да се отрезни после бурната ноќ,нема да знаеш каде да се криеш [emoji14]Nemoj ziti gospod,mi se stresoa mudava i od tebe a i od forum djedajot sto go citirav [emoji2]