Фан Клуб: Интер

Вечерва во хотелот каде што веќе се Аусилио и Рамадани ( агентот на Јоветич ) свое присуство, неочекувано, најавил и Тохир ...

:zloo:

utre, vecerva ke spijat site zaedno no prethodno ke praat pillow fight ti ebam toa nebradestiot.

edit, i Fasone otisol.

ajde bre, izraduvajte ne !!!

Нејсе, амеба си :)

Брат, ако го земеме Јојо, ти ја носам Анетка на тацна лично и персонално !!!

ti smoki u tacna ne mozes da doneses, anetka ke mi ja nosel.

nego fasone, ausilio ... i tohir, ne pamtam vakvo nesto da se desilo do sega za sostanok so agent na nekoj igrac, edno e sigurno, definitivno sledna transfer cel e Jovetic, so nadez deka istata ke bide realizirana.

А што се случи со Шаќири бе?..го продадоа чоекот или сеуште е кај нас?..на социјалните мрежи тресат секакви глупости а на официалната ништо нема за него..

А што се случи со Шаќири бе?..го продадоа чоекот или сеуште е кај нас?..на социјалните мрежи тресат секакви глупости а на официалната ништо нема за него..

уште е кај нас,ги одбил Стоук...е сеа се појави и нова вест која вика дека Интер го понудиле на ПСЖ,трампа со Лавеци.французите експресно одбиле.

Шек наводно ставил на дознаење дека ке ја одбие секоја понуда без разлика на клубот, сака тука да остане, али очигледно Манчини не сака, незнам од ова што ќе испадне.
Ја не би го продал у ниту една варијанта, а би довел уште двајца напред и за нападот ич да не му ја мислиме зашто ќе биде јак и у први 11 и покрај теренот на клупа, идеални играчи за ротација, сите до еден со тоа што предност би имале Јоветич ( ако дојде ) и Икарди.

Ако го дадат него пак ќе треба да се доведе друг играч, а истиот би бил ефтин и би бил последна виолина у оркестарот напред, претпоставка, некој постар играч ко Кваљарела.

Гуарин, Ранокија, продај ги нив и ајде у пизду матер, не знам зашто изгубил доверба Манчини у Шек, да, точно е дека не импресионираше ама сите знаеме у каков тим дојде, преполн со играчи кои веќе едвај чекаа пропаднатата сезона да заврши, тешко тука и Меси дека би импресионирал а не па Шаќири, а и Манчини до крај на сезона само експериментираше со формациите.

наш е Салах бе,а и наводно Волфсбург прифатиле Перишич да го земеме на позајмница,да им платиме 1,5 милион,а потоа да го купиме за околу 13 милиони или така нешто

Salah's agent: Salah will leave Fiorentina and join another club in Italy.
тешко пошто позајмен беше на 6-18 месеци а нашиве веќе платиле и се договориле со Челзи и за наредната година ... му понудија 5годишен договор со дупло поголема плата за да го врзат али ако не го прифати ќе го остават и годинава на позајмица кај нас па после :motorce:
http://fiorentina.it/it/news/artico...-accordo-questa-la-tesi-della-fiorentina.html

тешко пошто позајмен беше на 6-18 месеци а нашиве веќе платиле и се договориле со Челзи и за наредната година ... му понудија 5годишен договор со дупло поголема плата за да го врзат али ако не го прифати ќе го остават и годинава на позајмица кај нас па после :motorce:
http://fiorentina.it/it/news/artico...-accordo-questa-la-tesi-della-fiorentina.html
Епа зашто тогаш се толку силни шпекулациите за трансфер кај нас? :cautious:

Salah's agent: Salah will leave Fiorentina and join another club in Italy.
Dobro sea, izjavava moze razlicno da se protolkuva, fakt e deka pregovaraa denes so fiorentina, zasto bi pregovarale ako znae on deka negova sledna destinacija e drug klub od italija. Pregovaraa za ostanuvanje vo Fiorentina ali izgleda deka istite tie pregovori propadnaa vecerva po sto sledese ovaa izjava ...

Kalakurnica e ova, ali prvo daj Jovetic neka go dogovorat be posle iskreno seedno dali Perisic, Salah ili Kvadrado, bilo koj neka doe od ovie ok ke e samo Jojo da go vidime u dres na Inter, toa treba da e prioritetot i transfer metata broj 1 ova merkato, moze zatoa i Tohir licno se zaangaziral denes. :toe:

Епа зашто тогаш се толку силни шпекулациите за трансфер кај нас? :cautious:
или неговиот менаџерски тим сака да извади што поголема плата во договорот (ако падне)
или сакаат да му обезбедат трансфер во поголем клуб со поголеми амбиции откако им го 'оживеавме' клиентот игнорирајќи го фактот дека он е врзан за Фиорентина со позајмица до 2016

а искрено едвај чекам да заврши ова натегање со него и у курац нека иде ако сака,ни упропасти месец дена од трансфер периодов ... уште ниеден играч немаме купено

Мене ова ми излезе на ФБ сеа. Знам дека не мора ништо да значи и дека се шпекулации, али веројатно ќе успееме да земеме некој од Јоветиќ, Салах и Куадрадо. Ако ме прашува мене некој ја сум за првите двајца.
11666174_1034069043272077_9136425376996817664_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom