Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше една анализа направена од стручњаче т.е. аналитичар спортски дека Хернанес и Ковачич неможат да играат заедно.... СЕ согласвате со ова?Срамно е тоа што се случува со Интер! Се врати на нивото со Мацари, игра без идеја, играчите се без мотив и желба.
Младите таленти ке пропаднат, па ке ги даваме за смешна сума како со кутињо за потоа да станат играчишта во друг клуб.
Со Икарди тоа нема да се случи бидејќи нема друг избор па мора да игра ама за Ковачич вече ми е грев да го гледам. Игра без желба, без самодоверба и не користи ни дел од тоа што го поседува.
Гуарин 10 напревари ги игра по 90 минути умира на терен а Манчини не ни помислува да го одмори.
Ернанес кој според мене ни е најквалитетен играч во тимот е зациментиран на клупа.
Веќе имам чуство како намерно тимот да се сведува на ова ниво.
Ке се надеваме на нови засикувања за наредна сезона, ама квалитетни играчи нема да сакаат да доаѓаат во клуп кој не игра во Европа и нема никакви амбиции.
Вчера ни се се укажа ретка шанса да фатиме приклучок за 3тата позиција а не можеме да ја победиме една селска екипа како Чезена.
Сезоната а Интер е веќе завржена, треба да се случи чудо за нешто да се промени.
Robespierre напиша:Anyway rumours are about we will get 7 mln pecuniary fine for it
Кај Манчини ни еден не играИмаше една анализа направена од стручњаче т.е. аналитичар спортски дека Хернанес и Ковачич неможат да играат заедно.... СЕ согласвате со ова?