Ако сакате следната сезона до трето место... само со скапи трансфери (ѕвезди).
А ако ви се поинтересни надигрувањава на срединава од табелава тогаш ок, би ве сфатил.
Јас не уживам во фудбалот полн со очекувања од типот "како би се вклопил овај", "колку би бил исплатлив онај". Дури експериментираме со фудбалерЧИЊА и формации... јас сакам да се фрли една салам сума и да се земи (конечно) нешто од висока класа, со кој би немало сомнеж дека ќе растура со голови.
Инаку и јас не сум за продажба на Икарди, барем не сега. Не од шо го сакам, туку од причина што резултативе некако одат во негова корист.
Доколку добиеме добра понида за Ханданович... ааајт! Подобро класа напаќач или креатор отколку класа голнан, не го сакам ова али јбг
И не ме интересираат теории на заговор (долгови). И затоа ги оправдувам навивачите, тие не се нити сметководители нити било што друго па да ги интересира финансиската состојба. Ги интересира фудбал, сакаат да гледаат квалитетен фудбал бидеќи навиват за квалитетен клуб и никогаш не го виделе во помизерна состојба, и не знам како не е сфатливо ова?

Башка тоа не беа конкретно исфиркувани Икарди и Гуарин, туку сите генерално, ама тие двајца возвратија и ги дефокусираа навивачите кон нив.
Не сме Џенова, Фиорентина или Лацио-навивачи, навивачи сме на Интер, и навикнати сме да имаме врвни фудбалери!
А последниве случувања се доста позитивни, барем резултатски. Поштовање!
МОЈ СТАВ!