Фан Клуб: Интер

Абе јасно е, во криза сме и играме неатрактивен фудбал ама пак кога немаат утакмица ми фалат. :)

DAli toa znaci nisto od Simeone vo leto? :icon_lol:

Добро утро :pos:
Ме претрка :)
Последнио пост ми беше Wake me up when Mazzari ends...
Мое мислење е, или Манчини че бара да го одврзи кесето Тохирчо, или че лета за неполна година.
Ги нема сеа Ибра, Адријано, Виери и Мартинс титули да му носа :)

барем ќе играме со четворица назад и ќе има стабилна одбрана со јак среден и расположени напаѓачи напред, ќе има опасност за противничкиот гол и ќе се даваат голови, нешто што не беше случај со подвратенкото. само ќе требаат неколку кола за да се воигрување играчите, што нема да биде тешко ако се знае дека повеќето ја имаат играно таа формација долго време, што ја користи Манчини.
и сигурно е дека ќе си бара и пари за трансфери, само да не прави утки во изборот на играчите, а и се надевам дека има созреано и нема да ги прави истите грешки од минатото кога беше во Интер. Не е лош тренер, само се надевам дека му пораснале јајцата и знае да ризикува кога се има неповолен резултат и нема да прави идиотски потези како џигерицата

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Кај дојде пак овај кај се запусти:facepalm::facepalm:..разбирам дека сите се радувате на отказот на Мацари ама пак мислите дека овој е поарен?..типичен лузер ала Раниери да му ебам фризурата негова..уште се сеќавам на деновите кога ни беше тренер и кога го пцуев до трето колено поради глупостите што ги праеше..едноставно Манчини го зедоа бидејќи нема кој друг на пазарот и дека е во најблизок контакт со Интер....и тој како некоја курва, беше избркан како куче од овде и покрај титулите што ги носеше а сега иди кога ситуацијата е многу лоша

Идам специјално тука да видам за дешавката со Мацари , и има што да видам :) Потврдија и од официјалниот сајт, за момент си реков барем за дербито нека останеше, ама Милан ќе изгуби то е факт , и после кој ќе го гледаше Мацари да се курчи.. Манчини од стално ми бил антипатичен ама чоекот рака на срце го постави онај тим кој го наследи Мурињо.. Како и да е ајде барем ако ништо друго ќе ја смени формацијата , каква таква зихер поарна ќе биди од сегашната.

Манчини бар има титули освојувано со Интер и не бил лузер од типот на Мацари. Он потрфлуваше во ЛШ, тоа беше проблемот.
Само тогаш имаше и добар тим, а и доста пари, а сега е сосема различна ситуацијата. Да видиме како ќе се снајде, а јас се надевам дека многу подобро од неговиот претходник. Ќе има огнено крштевање против Милан и се надевам ќе им го закопа со се јајца, пошо сметам дека тие се многу поумрени од нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom