- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.472
- Поени од реакции
- 119.282
Лонго не дупи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги имавте и Мурињо,а и едно 2 пати подобар осстав од овој.Ми текнува у времето на Мур, 2010 со Сампдорија кога ги исклучија Самуел и Кордоба у 30та минута. Тогаш играа 40 минути со 2ца помалце, а последните 10тина минути со играч помалце. Сампдорија не шутнаа кон гол тогаш, а мртвиве Каљари 4 ни даваат и тоа у едно полувреме. Дури и Ето имаше шанса за гол при крајот за победа. Е Интер, Интер
А сега имаме послаби играчи и 155353453 пати послаб тренер, во тоа е разликата.Ги имавте и Мурињо,а и едно 2 пати подобар осстав од овој.
Па нека го игра додо место оној инвалидон десноtiho tek posle 2 saati go napustil stadionot posle kaljari, a denes izleguva info deka protiv fiorentina mozno e da gledame 4312 formacija, ubedlivo najidealnata formacija za momentalniot igracki kadar, kade maksimalno bi se iskoristil potencijalot na sredinata koja spored mene e najsilno oruzje na ovoj tim.
![]()
ostanuva da vidime, cisto se somnevam no ajde, promeni vo celiot sistem se neophodni toa poveke od ocigledno e, uste letoska pisuvav za toa deka ako go odrzi vetuvanjeto macari za odbrana so 4ca, juan ke igra levo, e sega posle igrive na dodo eden od niv ke go jade no seedno, samo inter da pocne da pobeduva i pred se da ima dobra igra a ne mrtvila so 8 defanzivci u prv tim.
И ја би за ова, језда е левак Додо ама кој кур, пробивен бек е и ќе прави проблеми на противничките одбрани...Па нека го игра додо место оној инвалидон десно