Фан Клуб: Интер

Ке може да се најде стрим за пријателската денес? Ке имало и на Интер каналот...

Inter-Trentino

можни 11
3-5-2 formation :Handanovic; Andreolli, Ranocchia and Juan Jesus; Dodo, Jonathan, Kuzmanovic, Obi, D'Ambrosio; Bonazzoli Icard

Додо ако не се лажам бек е. Плус ги имаме неверојатните Нагатомо и Џонатан, и оној лани што го земавме од Торино, Д Амброзио. Што ќе ти се повеќе бекови? 4 класа бекови имаме во тимот.
coffee.gif

Додо ако не се лажам бек е. Плус ги имаме неверојатните Нагатомо и Џонатан, и оној лани што го земавме од Торино, Д Амброзио. Што ќе ти се повеќе бекови? 4 класа бекови имаме во тимот.
coffee.gif
dodo ima potencijal da bide strasen igrac, za najbolji lev bek na inter da ne praam muabet zasto iskreno na taa pozicija od koga navivam za niv ne bile perfektni, maksvel e moze i najdobar sto igral tamu.
ovoj d'ambrosio da vidime sezonava kako ke se pokaze, ne e los igrac, ja desno bi gi rotiral nego i nagatomo, johny zadnja opcija, baska sto i d'ambrosio i nagatomo moze i levo da igraat no po potreba, ja dodo bi go forsiral od start tamu.

a dokolku joga instruktorov se resi da igra so 4 nazad, togas levo juan, desno naga ili d ambrosio a dodo zamena, jebiga, juan ne bi go sednal na klupa pa sto saka neka e, a i moze komotno da igra levo ko bek, centralno sekako vidic i ranokija.

dodo ima potencijal da bide strasen igrac, za najbolji lev bek na inter da ne praam muabet zasto iskreno na taa pozicija od koga navivam za niv ne bile perfektni, maksvel e moze i najdobar sto igral tamu.
ovoj d'ambrosio da vidime sezonava kako ke se pokaze, ne e los igrac, ja desno bi gi rotiral nego i nagatomo, johny zadnja opcija, baska sto i d'ambrosio i nagatomo moze i levo da igraat no po potreba, ja dodo bi go forsiral od start tamu.

a dokolku joga instruktorov se resi da igra so 4 nazad, togas levo juan, desno naga ili d ambrosio a dodo zamena, jebiga, juan ne bi go sednal na klupa pa sto saka neka e, a i moze komotno da igra levo ko bek, centralno sekako vidic i ranokija.
Брат нема шанси да игра со 4 позади, Мацари е ова.
Ќе игра со тројцава позади, а во средина ќе му бидат ваљда Додо и Нагасаки, или место Нагасаки Д Амброзио. За Џони очекувам задња опција да биде. Е сеа ако не го игра Ковачич и оваа сезона, нека се обеси комотно.

coffee.gif

Мене не ми е јасно шо се случи со онај од Челзи?..мислам лани на позајмица го донесоа а овај тренерката шанса не му даде за Џонатан да игра секој натпревар по 90 минути...

Иначе овој Додо шо играч е?..од кај го зедоа?..

Мене не ми е јасно шо се случи со онај од Челзи?..мислам лани на позајмица го донесоа а овај тренерката шанса не му даде за Џонатан да игра секој натпревар по 90 минути...

Валас се врати во Челзи

Додо е земен од Рома на позајмница со можност за откуп.
Лев бек е,мислам дека ќе игра прва постава.

Додо е од Рома земен, али искрено еднаш или два пати го имам гледано, и тоа некои си 10-15 минути. Не знам многу за него, еве Син вика доста добар играч можел да стане, очигледно има потенцијал во дечкото. А и ваљда не може да е понеталентиран од Џонатан...

Што да се случи со него, Челзи го прати на позајмица, Интер неможеше да го откупи, а и Џони не беше толку лош лани :icon_lol:

Мене ме загрижува слабата форма на Хернанес...чоекот не дека нешто посебно газеше предходно но од кога дојде кај нас неможи со топката да се спој и тоа беше евидентно и кога ќе настапеше за Бразил како топката да му бегаше..

Разбирам дека е во нов клуб,поголеми очекувања едно друго..но тој не ја смена средината односно државата и лигата па да се навикнува со време..плус е 28-29 години што значи е доволно искусен и нема психичка блокада туку се работи за слаба форма...Мене ми делува како залудно да се 20 милиони фрлени за него ама ајде...

Ни треба нови бекој бидејќи со Нагатомо и Џонатан што немаат никаква фудбалска интелегенција,немаат никаков пробив па ни центаршут неможиш да се надеваш дека ќе имаш добра сезона...

Овој Мвила го немам гледано ама Ковачич мора и едноставно мора да игра бидејќи немаме никаков среден ред барем нека го форсира тренерката макар и да се истроши до маскимум....Бота уште е во составот?..ако е сеуште тука и него нека го игра бидејќи ионака немаме поасолни а на Алварез доволно му се даде шанса која незнаеше или неможеше да ја искористи

Проблемот е во формацијата. Ковачич може да ги одигра и сите 38 натпревари од прва до последна минута ама тоа да биде залудно. Ако не го игра Мацари на позицијата на која треба да го игра тогаш џабе е се. Многу пати видовме лани како Матео се мачи и се гуши во формацијата на Мацари, како не може да ја поврзе играта бидејќи до него ги има Кузманович, Нагатомо и Џонатан, а во нападот само Паласио. Мора да игра со класична 9ка напред (Икарди), нормално заедно со Паласио, а Ковачич да има простор во средниот ред да ја поврзува играта. Е арно ама да има со кого да ја поврзе, не со Кузманович и останатата неспособна багра од играчи. Мвила го немам гледано, барем не во Рубин. Во Лил (ваљда овој Мвила е, во Лил што играше порано) играше доста добро и моментално ни е исклучително потребен таков тип на играч, многу борбен!

Затоа го купија Хернанес за да има квалитетен кадар во средниот ред каде што ќе има доволно простор за Ковачич,Икарди и Паласио ,но испаѓа дека Мацари не знае да ги вклопи во тимот сите заедно..не дека се некакви играчишта но барем да го исцеди максимумот од нивниот квалитет ќе биди добро..

Тука се потребни бекој каде ќе му помагаат во организацијата на Ковачич и Хернанес и со тоа ќе се ствара повеќе простор за сите во тимот и лесно ќе се доаѓа до шанси..

Италјанската лига моментално е катастрофа и малите екипи мора да се победуваат дома-гости за да се соберат што е можно повеќе бодој и да се бориме за 3-то место а за тоа мора да се има добар,квалитетен тим посебно во офанзивниот дел каде ќе треба да се крши бедемот на некои цврсти и гнасни екипи како Каљари,Сампдорија,Парма итаканатаму

Life stream од Inter-Trentino?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom