Џони Вајсмилер
Don't share my food
А бекој мислат да купат?..нека се гонат упичку матер ако не купат бекој
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dodo ima potencijal da bide strasen igrac, za najbolji lev bek na inter da ne praam muabet zasto iskreno na taa pozicija od koga navivam za niv ne bile perfektni, maksvel e moze i najdobar sto igral tamu.Додо ако не се лажам бек е. Плус ги имаме неверојатните Нагатомо и Џонатан, и оној лани што го земавме од Торино, Д Амброзио. Што ќе ти се повеќе бекови? 4 класа бекови имаме во тимот.![]()
Брат нема шанси да игра со 4 позади, Мацари е ова.dodo ima potencijal da bide strasen igrac, za najbolji lev bek na inter da ne praam muabet zasto iskreno na taa pozicija od koga navivam za niv ne bile perfektni, maksvel e moze i najdobar sto igral tamu.
ovoj d'ambrosio da vidime sezonava kako ke se pokaze, ne e los igrac, ja desno bi gi rotiral nego i nagatomo, johny zadnja opcija, baska sto i d'ambrosio i nagatomo moze i levo da igraat no po potreba, ja dodo bi go forsiral od start tamu.
a dokolku joga instruktorov se resi da igra so 4 nazad, togas levo juan, desno naga ili d ambrosio a dodo zamena, jebiga, juan ne bi go sednal na klupa pa sto saka neka e, a i moze komotno da igra levo ko bek, centralno sekako vidic i ranokija.
Додо ако не се лажам бек е. Плус ги имаме неверојатните Нагатомо и Џонатан, и оној лани што го земавме од Торино, Д Амброзио. Што ќе ти се повеќе бекови? 4 класа бекови имаме во тимот.![]()
Мене не ми е јасно шо се случи со онај од Челзи?..мислам лани на позајмица го донесоа а овај тренерката шанса не му даде за Џонатан да игра секој натпревар по 90 минути...
Иначе овој Додо шо играч е?..од кај го зедоа?..
Додо е од Рома земен, али искрено еднаш или два пати го имам гледано, и тоа некои си 10-15 минути. Не знам многу за него, еве Син вика доста добар играч можел да стане, очигледно има потенцијал во дечкото. А и ваљда не може да е понеталентиран од Џонатан...Мене не ми е јасно шо се случи со онај од Челзи?..мислам лани на позајмица го донесоа а овај тренерката шанса не му даде за Џонатан да игра секој натпревар по 90 минути...
Иначе овој Додо шо играч е?..од кај го зедоа?..