Фан Клуб: Интер

Занети легендо ти благодариме за секој вложен труд и за секоја исфрлена пот што си ја дал за Интер..штета што некогаш мораше да заврши твојата одисеа бидејќи навистина ќе фалиш како појава...

И Милито на кој му се имаме радувано премногу и ѕверот Самуел но искрено време беше да се заврти нов лист бидејќи вака повеќе очигледно не одеше...

Иначе Ковачич:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:..каква ѕверотина е еј..само слобода во играта да му дај џигерот Мацари и малиот ќе дроби..
Иниеста на повидок

10245326_10204035533995613_8503418519815025104_n.jpg
[DOUBLEPOST=1399767136][/DOUBLEPOST]Абе дај некој што разбира нека напраи една фаца од Занети као што имаше Ширеа од ќорлето и МиаСанМамеш од Замер, да си го носиме у потпис. :D

Последно уредено од модератор:
Caner Erkin изгледа доаѓа во Интер.Нит го знам,нит знам како игра.[/quote Одличен играч, 25 години, левак, природно бек а го користат и како крило а важи за еден од најдобрите асистенти во Турската лига, стандарден првотимец во репрезентација, борбен играч, профил за во Италија !

Браво за начинот на кој го испративте Хавиер, секоја чест. 1 легенда минус во нашава ни лига посрана.
Сега и вие како нас нема кој да ви биде капитен, сите од торко до торко..:icon_lol:

Интер постоел пред и ќе постои после Занети. Но за нас, навивачите чие срце стана црно-плаво после оној Јули од 1995та година, Интер нема да биде истиот тој без нашиот капитен. Почнувајќи од синокешниот натпревар па се до гостувањето во Верона последното коло, кај нас ќе се отвори една празнина, која никој никогаш нема да ја пополни. Да, животот продолжува, Интер останува во срцето но еден дел од него секогаш ќе биде резервирано за единствениот, неприкословениот ... Хавиер Занети ! Фала ти за се Пупи. Горди сме што има(в)ме.

C'E SOLO ..
10340155_10152210793247851_5097380069069739598_n.jpg

единствен кој сум го ценел од моменталниот ваш тим, легенда е, тешко во следните 5-6 сезони дека ќе имате толку добар - приврзан играч со тимот. Тешко..

10314639_648865151863859_585209380095318830_n.jpg

Крај на кариерата на еден од ретките играчи кои што клубот го стават пред парите,трофеите,моменталната ситуација формата на тимот (местото на табелата) итн.Занети е еден од малкуте вистински фудбалери кои што останаа на денешницава и еден од ретките за кој што може да се каже дека со целото свое срце бил приврзан за одреден тим и тој тим не би го менувал за ништо на светот.Занети е еден од играчите од кои што треба да учат овие денешниве платеници за тоа што значи љубов спрема клубот и општо спрема фудбалот.Со неговото пензионирање Италија ја губи и една од последните легенди на Калчо лигата,легенда која што беше максимално почитувана и од најголемите ривали на Интер,легенда за која што не можеше да се чуе лош глас,легенда која што немаше некој испад на теренот за кој што ќе зборува цел свет итн.Хавиер е вистински пример за играч и човек на кој што за доброто на фудбалот ќе треба да се огледаат сите генерации што следуваат.Секоја чест легендо и ти посакувам се најдобро во понатамошниот дел од животот без разлика на тоа дали целосно ќе се повлечеш од фудбалот или ќе завземеш некоја значајна функција во Интер.

п.с За тоа колку го почитуваше фудбалот како спорт говори и фактот дека во цела кариера ако не се лажам имаше заработено само еден црвен картон и тоа втор жолт,а играше во одбрана. :cuc:

Многу јако она Zanetti 4 Ever на дресот. Фала за се Милито, Самуел и Занети, време е на Ковачиќ и компанија да го превземат орото. Оној транспарентот "Clone Zanetti" ме наежи!

Мислам деками Камбиасо треба да се повлече и да остави место за Таидер. Или пак уште една година но како бекап. Кој ќе ни биде капитен сега? Јас би Ханданович или Камбиасо.

Мацари владее со шишињата, се гледа дека го има увежбано оној потег. :D

Браво за начинот на кој го испративте Хавиер, секоја чест. 1 легенда минус во нашава ни лига посрана.
Сега и вие како нас нема кој да ви биде капитен, сите од торко до торко..:icon_lol:

Другар нашава лига да посрана е бидејќи неможиме да поминиме ниту едно квалификациско коло и повеќето играчи од екипите се непрофесионалци и со стомаци..

А ако гледаш за Италјанската лига тие имаат три преставника секоја година во ЛШ и екипи со милионски буџети и реноме.. :D

Кој ќе ни биде капитен сега? Јас би Ханданович или Камбиасо.
Доколку остане и другата сезона Камбијасо ќе биде капитен а втор капитен Ранокија... Барем до сега така беше, после Занети, Камби беше Ранокија ако не играше Самуел.
Најверојатно жабаров го спремаат за прв капитен.

Сега повторно ја гледав утакмицата, уште не ми се верува.
Вчера се постиравте само слики, мислам дека треба и две видеа да стојат во темава а тоа се трчањето на Занети од гол на гол.

Инаку за капитен без размислување би му ја доделил лентата на Кова.

Брејјј, толкаво магаре да пушти солза.Еве дреамам пред тестатура и незнам што да пишам за неговиот допринос кон фудбалот а и пред се како пример за човечност. Човек без непријатели, тоа ти е one in a million па за жива срека игра во клуб за кој навивам како копиљ и сум пресрекен што имав можност да го гледам на терените.Фала ти за се капитену , дефинитивно заслужуваш посебно место во нашите срца и ти посакуваме успешна работа и надвор од зелениот терен.

:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom