- Член од
- 24 февруари 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 1.172
ДРВА НЕВИДЕНИ. ПУШТИ ТАМУ ПРИМАВЕРА НЕКА ИГРА.
РАНИЕРИ ВРАТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

РАНИЕРИ ВРАТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сам ќе ни избегаЌе го штикате малиот?![]()
На Liverpool му се допаѓа ова.Ќе го штикате малиот?![]()
Јас како што знам од следна сезона победникот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ. Е види дали нема да даваат се од себе за играње ЛЕ.Мене не ми е јасно за шо се нервирате и со 5то и со 4то одите ЛЕ, ама искрено за к***т вие само повреди, а знаејќи ги италијанските екипи 100% нема ни 5% да дадете од себе. Јуве оваа сезона брка ЛЕ само затоа што финалето се игра на домашен терен иначе..... Сезоната е завршена за вас одамна и поарно вие да не играте ЛЕ тоа е тоа. Нема потреба од нерви. Маѕари кутриот нервно попушти ама заслужено муе тотално, дрво некастрено па коќе ми текни дека сакаше тренер на голем клуб да биди( Juve,Inter,Milan,Liverpool итн.) па во Јуве сакаше, па гаранции бараше за трансфери, ИДИОТ класичен. Го зеде Наполи тим кој цел живот играл 3-4-3 со Реја, и као демек тој ја измислил 3-5-2 и успехот и уиграноста цела на Наполи негов успех бил. Ете го во Интер се изгуби идиотчето.
Значи наредната сезона тие треба да ја трошат силата на цел играчки кадар, да ризикуваат повреди и заостанување во борбата за местата во ЛШ, само за победа на ЛЕ, збораме АКО ОСВОЈАТ ЛЕ што е огромно ако.Јас како што знам од следна сезона победникот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ. Е види дали нема да даваат се од себе за играње ЛЕ.