Фан Клуб: Интер

Кова ќе се спаси само ако си замине од Интер :icon_lol: Играчиште ќе стане, ќе го шитнат во Ливерпул, не ни треба Кова нас, тука е големиот Кузмановиќ и Гуарин, царуваат во средина.

Абе каков #savekovacic ,,,, #saveinter е работава.

Благодарност до управата што му го продолжи договорот на Гуарин.

Гуарин е невиден ретард !!!! И нека го седни на клупа Мацари , арогантно ѓубре!!

Не ја гледав утакмицата а и боље што не ја гледав, сега се прибирам и пуштам на Арена гледам репризата само што почнува, одма сменив канал и си пуштив vh1 classic... Прв пат у живот ми е мерак што Интер не победи, Мацари мајку ти јебем, 100 пута да ти јебем матер.

Мене не ми е јасно за шо се нервирате и со 5то и со 4то одите ЛЕ, ама искрено за к***т вие само повреди, а знаејќи ги италијанските екипи 100% нема ни 5% да дадете од себе. Јуве оваа сезона брка ЛЕ само затоа што финалето се игра на домашен терен иначе..... Сезоната е завршена за вас одамна и поарно вие да не играте ЛЕ тоа е тоа. Нема потреба од нерви. Маѕари кутриот нервно попушти ама заслужено муе тотално, дрво некастрено па коќе ми текни дека сакаше тренер на голем клуб да биди( Juve,Inter,Milan,Liverpool итн.) па во Јуве сакаше, па гаранции бараше за трансфери, ИДИОТ класичен. Го зеде Наполи тим кој цел живот играл 3-4-3 со Реја, и као демек тој ја измислил 3-5-2 и успехот и уиграноста цела на Наполи негов успех бил. Ете го во Интер се изгуби идиотчето.

Мене не ми е јасно за шо се нервирате и со 5то и со 4то одите ЛЕ, ама искрено за к***т вие само повреди, а знаејќи ги италијанските екипи 100% нема ни 5% да дадете од себе. Јуве оваа сезона брка ЛЕ само затоа што финалето се игра на домашен терен иначе..... Сезоната е завршена за вас одамна и поарно вие да не играте ЛЕ тоа е тоа. Нема потреба од нерви. Маѕари кутриот нервно попушти ама заслужено муе тотално, дрво некастрено па коќе ми текни дека сакаше тренер на голем клуб да биди( Juve,Inter,Milan,Liverpool итн.) па во Јуве сакаше, па гаранции бараше за трансфери, ИДИОТ класичен. Го зеде Наполи тим кој цел живот играл 3-4-3 со Реја, и као демек тој ја измислил 3-5-2 и успехот и уиграноста цела на Наполи негов успех бил. Ете го во Интер се изгуби идиотчето.
Јас како што знам од следна сезона победникот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ. Е види дали нема да даваат се од себе за играње ЛЕ.

Јас како што знам од следна сезона победникот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ. Е види дали нема да даваат се од себе за играње ЛЕ.
Значи наредната сезона тие треба да ја трошат силата на цел играчки кадар, да ризикуваат повреди и заостанување во борбата за местата во ЛШ, само за победа на ЛЕ, збораме АКО ОСВОЈАТ ЛЕ што е огромно ако.

Или ова тактика е за конкурент помалце во борбата за ЛШ :P ?

Мацари не е повеке тренер на интер

Vlasnik Intera Erick Thohir konstantno je ponavljao kako je Mazzarri pravi čovjek za Inter… No danas se ipak predomislio.
Walter Mazzarri danas je dobio otkaz nakon još jednog razočaravajućeg rezultata Intera. Iako je Thohir potvrđivao trenera ipak je naglasio kako on i Mazzarri moraju imati jednaku viziju. Predsjednikova je mješavina mladih igrača s iskustvom, dok trener nije poznavao termin “mladi igrač”. Alibiji poput “moramo samo zabiti”, “ne možemo raditi ovakve greške”, ali ponajviše “takva je godina” koštale su stratega iz San Vincenza pozicije na vrućoj klupi Intera

http://www.interclubfedeli.com/?p=22973

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom