Фан Клуб: Интер

Две минути пред да примиме гол му кажав на татко ми дека ќе ни збрцаат гол, играта ни е никаква, резултативе се супер засега.

Две минути пред да примиме гол му кажав на татко ми дека ќе ни збрцаат гол, играта ни е никаква, резултативе се супер засега.

Ги надигравме ама немаме среќа, еднаш шутнаа гол ни дадоа. :)

Абе очај ни е играва последниве три утакмици, очај.

Наместо да го искористиме киксот на Рома , ние играме нерешено , сега зад Наполи најверојатно -4 бода и Рома -7 и израмнети со Фиорентина.

Welcome TOHIR !

мала пажња.

blood-pressure-meter.jpg

Ги надигравме ама немаме среќа, еднаш шутнаа гол ни дадоа. :)

Абе очај ни е играва последниве три утакмици, очај.
Кое надигрување, и ние 2 шанси имавме, едвај... Второ полувреме не претнавме, риба на сува прета повеќе..

Какво надигрување бе, една акција не направија, да не беше индивидуалниот потег на Рики, немаше ни гол да дадеме. Таидер не може топката да ја погоди... денеска Сампдорија паметно одигра и знаев дека ќе примиме гол кога-тогаш. Ако, убаво добредојде му посакаа на Тохир... мастермајндот Мацари.

Мора во зимскиот преоден рок да се донесат адекватни замени очигледно е дека Ковачич и Мудингај се далеку од ИНТЕР

Кое надигрување, и ние 2 шанси имавме, едвај... Второ полувреме не претнавме, риба на сува прета повеќе..

Абе јасно е тоа, ова го кажав на зезанција.

Од ладново му се смалија јајцата на Мацари,потегов ме потцена на најдобрите денови на Раниери,незнам кој играчи ке дојдат ама јасно е кој ке си идат од Интер.

Тоа е кога се нема напаѓачи, вака до утре неможеме гол да дадеме, а нормално е дека еднаш ќе примиме, Интер 4 шута 2 во гол, Сампдорија 10 шута, 5 во гол.
Џабе ги зедоа Белфодил и Икарди, на нив потроши Морати над 20милиони + го изгубивме Касано, а си гази царот, 5-6 гола има дадено оваа сезона, плус си прави асистенции.

Е Мацари бе куртон еден
Дај нека го избрка Тохир на овај шупелкава бидејќи не можам да ја гледам формацијава 3-5-1 :гомце:

Нели во младинските категории се форсираше формацијата 4-2-3-1, зошто и првата екипа не игра така??
По ова се гледа дека сме башибозук клуб...
Не се знае кој јаде а кој плаќа
Тешки денови за Тохир и неговите луѓе ако планираат да се замаарат...
Ако не ќе чекаме индивидуален потег на некој од бековите и да победиме на среќа

Пичкарска игра аналогна за мал клуб, резултат, аналоген за мал клуб.
вака, у кратки црти, што се деси денес.

Не заслужија да победат, и се додека се форсира оваа пичкарска формација и овој пичкарски пристап, поготово она у второто полувреме кога во НИТУ ЕДЕН момент не напнаа за да го убијат мечов со уште еден гол, не заслужуваат победи. Незнам кој му е филмот на Мацари, се стопи у оној дефанзивен ген на Интер и не го форсира она што со години го играше во Наполи, двајца у средина и тоа и двајцата со офанзивни карактеристики ( Инлер, Џемаили ) и напред тројца плус константно уфрлање на бековите.

Не сум разочаран толку од резултатот колку што сум разочаран од овој пичкарски пристап и игра, не одговара ова за тим ко Интер, никако. палец надоле денес за Мацари, тешка шамарчина испи, шамарчина која и те како ја заслужува веќе извесен период.

п.с. Тоа што Кова го ебе у здрав мозок башка. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom