Фан Клуб: Интер

Јас не знам зашто уште се двоумат за Мусачо, игра исто како Митроглу, има иста прва буква, башка и не е јапонец.

Нагатомо прогласен за најбољи Азиски фудбалер на годината. Позади него Хонда и Сон.

Дека е тапа и дека не го можете и дека е очаен и дека треба да се избрка на клоци од Интер. (y)

Сигурно Максвел, Зе Марија, Фавали, Грешко, Гросо беа боље од него.

Максвел е 25 класи боље од умрениов.

џони крши кичми!! :)

195300-800.jpg

Џони е таков ѕвер станат што минатото коло со Болоња се нервирав оти акциите одат по лева страна кај Переира, а не кај него. Дечкото се промени комплетно, имам во моментов голема почит спрема него, посебно што успеа да се издигне над критиките и исвиркувањата од трибини, за таква работа треба огромен карактер да имаш и верба во себе. Секоја чест!!! Го чекам во ЛШ догодина, зошто сум убеден дека во калчото ќе продолжи да тепа овака, а се докаже ли во ЛШ како во калчото досега, Дани алвес па ќе грее клупа како што му грееше на Маикон.

Џони е таков ѕвер станат што минатото коло со Болоња се нервирав оти акциите одат по лева страна кај Переира, а не кај него. Дечкото се промени комплетно, имам во моментов голема почит спрема него, посебно што успеа да се издигне над критиките и исвиркувањата од трибини, за таква работа треба огромен карактер да имаш и верба во себе. Секоја чест!!! Го чекам во ЛШ догодина, зошто сум убеден дека во калчото ќе продолжи да тепа овака, а се докаже ли во ЛШ како во калчото досега, Дани алвес па ќе грее клупа како што му грееше на Маикон.

Moментално според статистика Џони е пред Дани Алвес и Маикон.

Jonathan:
12 partite - 4 gol e 3 assist, 1 cartellino giallo

Maicon:
9 partite - 1 gol - 5 cartellini gialli

Daniel Alves:
20 partite, 2 gol, 1 autogol e 5 assist, 3 cartellini gialli

Знаев дека има капацитет во момакот..уште кога дојде во Интер пред две сезони се гледаше дека знае да игра со топката но немаше никаква самодоверба и правеше почетнички грешки и глупиот формат на Гасперсон го доуништи....сега проблемот настана што купија двајца напаѓачи Педофил и Икарди и ниту еден не го форсира Мацари за да можи да стекне самодоверба и да постигнуваат голој.

А Паласио се мачи..игра треквариста,втор напаѓач и истурен во шпицот

A DATE WITH HISTORY AT THE MEAZZA

http://www.inter.it/en/news/44310
Листа кој потврдиле дека ќе бидат на Меаца во Недела, го нема Рекоба (n)
Тука ќе бидат Фиго и Матераци :)
1451999_574114392675995_1021314907_n.jpg

Најверојатно Занети ќе стартува против Сампдорија, капитенот се враќа како стартер после повеќе од 200 дена..сега ќе видиме кој ќе биде жртвуван, дали некој од Таидер/Кова, или во најлош случај Џони, или па Џони и Занети како бекови.

ne ne se zaebavame nie za mesijata ali Johny momci, KINE, znaci KINE u sekoj mozen eban segment, pocnuvajki od letovo kade se ostavase na sekoj eban trening prodolzuvajki na terenite, ke si reces 1-2 sredbi mu se pogodile, ne be, KINE, znaci stanue faktor u ekipava, ne zasto timot e los, nego zasto deckoto da ti bil dobar, golema zasluga za ova ima Macari. Do toj stepen iskina da kazes deka e primer za ostanatite, ja sum ubeden deka e pred site u toj segment, na ostavanje na treninzi i obid da se dokaze pred trenerot i navivacite, uste vika posle bolonja ne bee ja uste 90 minuti mozam vaka da trcam, mu cuelo, mashina stanue pod vodstvo na Macari, negoviot dziger i aerodromskata tesna trenerica.

E sea so Bolonja, sve da im iznaebam ja u picka na niv, celo vreme forsiraa igra od levo, dal Bolonja osetija kade ckripi timov pa go iznudija toa neznam, ali ubavo rece Jove BT od forumov, u mondano, Bolonja gi imaa site izmeni napraeno a desno imaa povreden igrac, togas trebase da se napne po desna strana pa sto bide bide, toa ocigledno Inter ne go ukapiraa i go jadea na kraj, do dusa stvarno nemaa sreka ama fakt e deka dur ne se donese igrac so ubistven napagacki instikt napred, oni ke go imaat toj problem so realizacija.

Ajde jebiga, sezonava mora LS da obezbedat ali samo so osetno zasiluvanje sea u Januar inace nisto, fakt e deka ja nemaa srekata na 3 dueli sezonava kade gi nadigraa protivnicite a zagubija 6 boda ( torino, kaljari, bolonja ) ali i fakt e deka macari skoro i da igra so istiot tim od lani, a toj tim od lani ni so murinjo nemase u prvi 3 da bide.

A DATE WITH HISTORY AT THE MEAZZA

http://www.inter.it/en/news/44310
Листа кој потврдиле дека ќе бидат на Меаца во Недела, го нема Рекоба (n)
Тука ќе бидат Фиго и Матераци :)
1451999_574114392675995_1021314907_n.jpg

Најверојатно Занети ќе стартува против Сампдорија, капитенот се враќа како стартер после повеќе од 200 дена..сега ќе видиме кој ќе биде жртвуван, дали некој од Таидер/Кова, или во најлош случај Џони, или па Џони и Занети како бекови.

Нагасаки е повреден.

Какви состави читам за Галијани во фан клуб Милан , а вие едно писмо не напишавте за Морати.

Иосоно чекаме :D

Па и Син рече ќе пише проштално писмо па глеам денеска случајно у фан клуб Милан пишал дека е спремен да даде бубрег и лево маде за да го види Фестер кај нас! :D

Па и Син рече ќе пише проштално писмо па глеам денеска случајно у фан клуб Милан пишал дека е спремен да даде бубрег и лево маде за да го види Фестер кај нас! :D
Ги нема, затоа ги нуди :icon_mrgr:

Суазо и Зе Мариa ќе присуствувале, :pos: Јас да сум на место на останатите ќе идев на меч на Специја од срам :D

Suazo e najprikladen od site povikani. Toj i onaka poveketo natprevari gi izgleda od stolce. :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom