Толстој
екс Бомбастичен
Овие Чиасо клуб се или група граѓани собрани да поиграат фудбал?
како можеш тоа да го прашаш, па таму игра ѕамброта, главна ѕвезда им е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие Чиасо клуб се или група граѓани собрани да поиграат фудбал?
Камби изглеа нема да продужуе договор, па Чекич на оваа тема на групата што ни е на фејс за фан клубот, постираше и соодветно видео во врска со оваа тематика
![]()
Баш ова ме плаши кај ова "арапиве"@tancredipalmeriInter's new president Thohir did shopping at Inter Store. Store manager didn't want him to pay,but he did,replying:"Business is business"
Mene pa naprotiv,bas me raduva!Od tie emocii na morati,dojdovme do rangot na bologna i djenova.Greota bil kivu,produzi mu dogovor totalno nepotrebno,zal mu bilo za branka,ostaj go da se glupira.Milito isto...Mora biznismen,inaku so emociive ni se eba majkataБаш ова ме плаши кај ова "арапиве"
Mene pa naprotiv,bas me raduva!Od tie emocii na morati,dojdovme do rangot na bologna i djenova.Greota bil kivu,produzi mu dogovor totalno nepotrebno,zal mu bilo za branka,ostaj go da se glupira.Milito isto...Mora biznismen,inaku so emociive ni se eba majkata
Клучното во цела оваа фрка ќе биде новиот технички директор и остали од тој дел од кадарот у клубот, а Тихо сака да донесе проверени имиња ко Сабатини, тоа што мене лично ме радува е што сите со кои се поврзува Интер се одлични во својата работа, и типот од Фиорентина, и Сабатини од Рома, и Леонардо.Nema vrska so emocii, tuku bash so losha politika. Kivu go ostavija zashto uspeaa da mu go namalat dogovorot, lol... Morati gi izbrka site igrachi bash poradi business is business...
Клучното во цела оваа фрка ќе биде новиот технички директор и остали од тој дел од кадарот у клубот, а Тихо сака да донесе проверени имиња ко Сабатини, тоа што мене лично ме радува е што сите со кои се поврзува Интер се одлични во својата работа, и типот од Фиорентина, и Сабатини од Рома, и Леонардо.
Тихо не делува на некој разгален клошар ко Абрамович кој влечеше низа нерезонски потези кои го уназадија прогресот на клубот кој го имаа со Мурињо, овој беше подготвен и да го остави Морати за претседател, инсистираше на тоа али овој не сакаше, затоа синот негов остана потпретседател на клубот што бар мене ми дава на дознаење дека човекот нема многу да се меша во сегментите од работењето на клубот за кои он нема големо разбирање.
Дефинитивно продолжува планот за нов стадион, прво доаѓање у Милано и заедно со Морати се упатија кај градноначалникот на градот, со што паднаа у вода муабетите дека со Тихо нема да се гради нов стадион иако мала беше веројатноста за тоа со оглед на фактот што Морати беше дециден за нов стадион, па претпоставувам дека и тоа бил еден од условите при продажбата.
Друга добра работа, Тихо потекнува од богата фамилија, и татко му и браќата негови си имаат свои милионски бизниси па тоа овозможува истите да се спонзори на клубот со што ќе се има дополнителен прилив на пари ко што прави арапот у Сити, па Платини и компанија ќе можат да го попушат.
Једини проблем од овој момент па натаму за нас ке остане Мацари и неговиот инат и форсирање на тактика со тројца во одбрана ( у пакет со слабото ротирање на играчи, менува само при повреди ) без притоа да се обиде да менува, дури и кога губи не вади стопер, тоа ќе е голем проблем, поготово кога ќе се игра во ЛШ. Но со прав кадар можат и вака да имаат успех, ќе видиме од Јануари па нагоре какви потези ќе се влечат при носењето на нови фудбалери, плус, со Тихо се очекува и пркнување на младинската школа односно вметнување бар на 2ца фудбалери секоја година во прв тим ( една од многуте причини зашто Тихо не го сакал Бранка ).
леонардо освен скаутингот на интер што го користеше нема ништо подобро од бранка направено.
Аууу Ковачиќ што ги направи Исланѓаниве каков слалом,играчиште ке бидне.
Само ако го форсира пред дрвото Таидер![]()