Фан Клуб: Интер

За информација, правеа муабет за огранизација на финале у ЛШ, нешто што тој стадион не може да го организира, освен ако не стават плус 30 000 седишта, за ЛЕ можат, незнам кој рекол дека не можеле.
Za informacija, Deckoto nad mojot post napisa deka Juve Arenata ne gi ispolnuva kriteriumite za Evropskite natprevaruvanja, mojot post se odnesuvase na toa.

Интераши, сигурно вие имате порелевантни извори за вашиот клуб зошто се појавуваат шпекулации дека сме испратиле понуда до вас за Ранокија. Според вашите извори постои вакво нешто или?

Интераши, сигурно вие имате порелевантни извори за вашиот клуб зошто се појавуваат шпекулации дека сме испратиле понуда до вас за Ранокија. Според вашите извори постои вакво нешто или?
Nisto konkretno sega za sega ama postoi mal prostor za negovo zaminvuanje, so ogled deka Dragovic najverojatno ke dojde od Basel.
Ima nekoj info za Dragovic sto igrac e ?

Nisto konkretno sega za sega ama postoi mal prostor za negovo zaminvuanje, so ogled deka Dragovic najverojatno ke dojde od Basel.

Јас знам само дека го удрил министерот за спорт на Австрија :pos:

Абе златен Мусачо,ни се тепа со министри,ни пие,ни пушти,златно дете :icon_lol::pos:

не ја вртете работата кај мене ... Ѓорче е фан на мусачо ... јас само ги истакнувам неговите офанзивни , дефанзивни , тактички , дриблерски , шутерски , голгетерски и скокачки способности. плус одлично се снаоѓа и на голманската позиција бидејќи има одличен рефлекс а може и баскет (го бараат лејкерс) да игра одлично се снаоѓа на плејмејкер,крилен центар и ниско крило (може и центар по потреба ама така му се ограничува придонесот дека мора само у рекет да стои али затоа у просек по 45 скока на утактмица ќе праи и пак ќе биде бољи од стекот,хауард и останата банда патетикуси од лејкерс :D)

Топ играч е, игра одбрана, средина и напад. Алраунд играч, треба да се работи со него, али има потенцијал да биде добар играч за Интер, столб на одбрана, грамаден е физички, јак е, нема некоја техника али има брзина. Го знам кога играше Челзи со Базел од двата дуела.

Топ играч е, игра одбрана, средина и напад. Алраунд играч, треба да се работи со него, али има потенцијал да биде добар играч за Интер, столб на одбрана, грамаден е физички, јак е, нема некоја техника али има брзина. Го знам кога играше Челзи со Базел од двата дуела.

Добро е, Мусачо тип на играч...

Вака се засилува екипа - со проверени играчи кои играле во саглам клубови и првенства и на кои цената им е во опаѓање.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=18468

Карлос Тевез најверојатно нема да биде единствениот фудбалер на Манчестер сити што летово ќе се пресели во Јувентус откако беше обелоденето дека Александар Коларов е на добар пат да му се приклучи на аргентинскиот голгетер во дресот на најтрофејниот италијански клуб. Коларов јасно стави до знаење дека сака да биде во екипа каде ќе ја има улогата на стандарден првотимец, а со оглед на фактот дека Гаел Клиши има предност пред него во Манчестер сити, за очекување е да му биде дозволено да ги смени клупските бои.

Јувентус се интересираше за Коларов уште пред неколку години, кога капитенот на Лацио сепак се реши да ја одбие „старата дама“ и да си замине од италијанскиот фудбал. Сепак, Коларов сега најавил дека е подготвен да се врати во Калчо-лигата, а челниците на Јуве планираат да го искористат тоа. Италијанските медиуми тврдат дека преговорите меѓу двете страни се веќе стартувани и дека првата понуда на Јуве изнесува седум милиони евра, а „старата дама“ е подготвена да плати максимум 10 милиони евра за да го доведе српскиот интернационалец во своите редови.

Јувентус го задржа Асамоа како лев бек за следната натпреварувачка сезона, но тренерот Конте инсистира да има по двајца врвни фудбалери на секоја позиција во тимот. Самиот интерес за Коларов е само уште еден доказ дека се избројани деновите во дресот на Јувентус за Паоло ди Челје, за кого најзаинтересирани се челниците на англискиот премиерлигаш Саутемптон.

Тевез,Лоренте,Коларов и уште некој играч за само 20 мил.евра потрошени. Алал да им е на лугето и раководството во Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom