D
draft
Гостин
Gargano najverojatno isto e dogovoren vecerva, odnosno se pregovaralo i za nego, ne e los igrac, letoska napuni 28 godini, starter e za Napoli, odlicno prefrla topka od sredina u napad, top e za stvaranje na kontri, bolji od bilo koj vo Inter za toj del od terenot, toa sigurno. Redno bese nesto da se nabaci od Napoli posle ona so Pandev, iako site go ocekuvavme Lavezzi.
GdM: Perreira to Inter within 48hrs for a price of 13mln euro(10+3bonus)!
Word is Porto are satisfied with the new offer of 13 million for Pereira. Agreement is close. Everything could close in the next 48 hours
Uste i Maicon da mi go napravat merakot da ostane i, bolje bekovsko duo nit imale nit nekad ke imaat ...
Samo tesko ova da se sluci.![]()
Прилично задоволен ми изгледаш тука. Како што кажав, после битка - сите генерали.
Io Sono Interista
На Цезар му беше понуден договор со намалена плата, исто ко и на Снајдер. Го одби и изјави дека секој би го направил истото на негово место, баш убаво се сеќавам на тоа. И како тоа Киву не ни требал? Требаше да останеме со 4 бека (Силвестре е еден од нив) за 3 позиции? Е Силвестре е огромен фејл на Бране, тоа да.
А Снајдер тренира со тимот, само што не игра. И секој клуб би го направил истото со играч кој ќе си замине за месец-два. Зошто Интер би им скратил минути на Алварез/Кутињо (не дека играат многу

П.С.
Не ми татко Бране па безусловно да го бранам по форуми... и он си имаше фејлови и уште си има, само пишувам дека ни Морати не е помалку крив за ова, па ни тренерите што продефилираа минативе години.
Него за минатото (Зарате, Гасперини, Формал и сл.) е стварно беспотребно да дискутираме кој бил крив. А од работата на раководството во оваа сезона сум сосема задоволен.
Не е се така сјајно ама подобро е од минатите 2 години. Имаме добри играчи на повеќето позиции, фалат уште неколку работи за да атакуваме на титула. Еден добар централен дефанзивез зашо Самуел е стар (Силвестре нека иде у пм), еден deep-lying playmaker (како Борха Валеро на пример ама ни отиде овој воз.. па затоа ќе треба Морати да го одврзе ќесето за Мутињо или сличен на него) и еден врвен напаѓач место Милито (овој на клупа, златна резерва ќе ни биде). Значи со 2-3 засилувања, би требало да атакуваме на титула (за оваа сезона можда е касно ама другата сигурно

НО, ако стварно во Јануари се "засилат" со Бориело, Бјанки, Козак и сличните, ви се приклучувам.